KAS KAZANIP YAG YAKMA DIYETI

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaslar daha onceden 6 aylik bir body gecmisim var 6ay yapip 6 ay biraktim bu birakmis oldugum 6 ay icerisinde pek sporla ugrasmadim bu yuzden cok yaglandim ve geriledim simdi tekrardan basladim
haftanin 4gunu sabah okula gitmeden once yarim saat ac karnina kardiyo yapicam kosucam fakat oncesinde 1 olcek protein tozu alicam
kahvalti 6yumurta beyazi 3 sarisi tavada yagsiz bicimde 100gr yulaf yarim yagli sut ile birlikte 1avuc findik fistik vs
oglen 12de 200gr izgara tavuk gogsu haslanmis sebze ve yesillikler
antremandan 1.5saat onceki ogun 4de 150gr izgara tavuk gogsu 150gr tahilli lapa makarna sebze yesillik
antreman oncesi amino takviyesi
antremandan hemen sonra 1 muz 1olcek whey toz amino ve glutamin takviyesi
antremandan sonraki ogun 8de 150gr izgara tavuk
yatmadan oncede glutamin takviyesi

bu sekilde basliyorum normalde antreman sonrasi 2olcek alirdim fakat ac karnina kostugum icin sabah 1 antremandan sonra 1 olmak uzre bolusturdum yesil cay kullaniminada baslicam goruslerinizi bekliyorum

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı