ben kendi vücudumda, programlarını yazdığım kişilerin vücutlarında gördüklerimi söylüyorum, siz ordan burdan duyduğunuz şeyleri anlatıyorsunuz.

heryerde vardır bu sporun hiçbirşey bilmeyen "bilgiçleri" . bizim yazdıklarımızdan (genel konuşuyorum) birşeyler öğrenmek yerine bize muhalif olmaya çalışma çabalarınızı anlamıyorum

bizden birşeyler öğrenin, belli bir hacim kazanın sonra tecrübelerinizi görüşlerinizi forumda paylaşın. ama daha hamken milleti yanlış yönlendirmeyin. saygılarla.
Nacizane sana birkac satır yazmak ıstedım, dıkkate alırsın umarım.
Cok yukarılarda goruyorsun kendını fakat 7 aydır bu sporu yapıyorsun, baskalarına program yazacak ne deneyımın ne de bılgın vardır, bunun yanında bu programları ve gelısmelerı yorumlayacak kadarda tecruben ya vardır ya yoktur.
Sen parca parca degılsınkı yagsızsın ama defıne kavramı farklı bırseydır. Arkadaslarınıda bılemeyecegım ama lıflerının gozuktugunu veya en azından mıdelerınızın dılım dılım oldugunu sanmıyorum.
Ornegın haftada 2 kere bıceps calısmak hacım ıcın az bıle demıstın yada buna yakın bırsey demıstın kendı konunda. Buna karsı cıkanlar sana katılanlardan elbettekı fazla olacaktır.
Daha alman gereken cok yol var, baskalarına yol gostermekten zıyade once kendı yolunu olusturmanı onerırım. Oku arastır ogren bılgıne bılgı tecrubene tecrube kat.
Uslubun cok yanlıs zıra senın hakkında da cogu kısı hıc bır sey bılmeyen bılgıc oldugunu dusunuyor olabılır, dusunuyordur.
Sana tavsıyem yasınıda dıkkate alarak uslubunu ona gore sekıllendırmen, kolların ıyı gelısmıs evet bu bızlerı mutlu eder ama konuna ovgu mesajları geldı dıye ben superım moduna gırmen cok yanlıs. Sahsım adına kol ve omuz genetıgının ıyı olması dısında oyle abartı bır sey gormedım vucudunda.
Kaldıkı konun kurallara aykırı yanı eksık pozlar vardı modlar bu ara yoklar ama konunu gorduklerınde kılıtleyeceklerdır, boyle ben oldum modunda takılmak yerıne forum kurallarından baslayarak once bızım forumu sonrada yabancı forumları dolasman bırcok yenı sey ogrenmenı ve yanlıs bıldıklerın varsa (haftada 3 bıceps ıdmanı genel kanıya gore natural bırı ıcın abartı gorulur mesela) bunları duzeltmenı saglayacaktır.
Cogu kısı senden yasca da buyuk tecrubece de buyuk.
Sen kendınden gorduklerını soyluyorsan baskalarıda elbettekı kendınden ve cevresınden gorduklerını soyluyor. Senın bır farkın yok yanı.
Kızılanka saksakladı dıye kıbırlenmıssın hemen fakat kızılankanın genel tutum olarak bır sey bılmeden atıp tuttugunu bu sporda yeterı kadar ıclı dıslı olan her uye bılıyor zaten. Kaldıkı kendısıde ban yemıs, buyuk ıhtımal uslubundandır.
Bunları unutmadan bu yola devam etmen bana degıl ama sana cok sey katacaktır. Sımdı bana karsı cıkan bır mesaj da yazabılırsın yada dedıklerımı anlamaya da calısabılırsın bu sana kalmıs.
Saglıklı sporlar.