KAs yapıcı aLet

TelevizyonLArda çıkan o göbek eritme ve kas yapma makinesinden aLdım.Fakat yaşım 17 olduğu için arkadaşım zararı oLabileceğini söyLedi.BüyükLer için dedi.
Bende size danışayım dedim.Acaba zararı aoLur mu günde 15 dakika o aleti çalıştırsam ?

öyle şeyler sırf para kazanmak için oturduğun yerden kas yapılsa ve yağlar yakılsa bu forumdaki hiç kimse vücut geliştirmeyle ve cardioyla uğraşmazdı. Sokaktaki herkes de yağsız vücuda sahip olurdu böyle şeyler gerçekten işe yarasa

TelevizyonLArda çıkan o göbek eritme ve kas yapma makinesinden aLdım.Fakat yaşım 17 olduğu için arkadaşım zararı oLabileceğini söyLedi.BüyükLer için dedi.
Bende size danışayım dedim.Acaba zararı aoLur mu günde 15 dakika o aleti çalıştırsam ?

belki elektrik faturasına katkısı olur onun dışında bişey bekleme:)

Bel Bölgesini Titreştirerek Kasları Uyarıyor Doğru...
Düzenli Kullanırsan Ve ßir Spor Salonunada Yazılırsan Alet Takviyesiyle Bel Eriyebilir!
Ama Ne Olursa Olsun Kardio %100 Lazım!

Ben zaten Karın die gösteriLen tüm hareketLeri hem sabah hem akşam yapıyorum.

Sadece bunuda almışken bi faydası olucaksa kullanmak isterim.

Göbeğimi eritmeye çalışıyorum.

Bu aLetide kuLLanmamında bi sakıncası yok değil mi ?

yoktur yaşla bi ilgisi ..

elektro şok cok ileri seviyede bazı ülkelerde kullanilio ama bu ürün basit bi ürün tabiki bence kullan illa faydası olur ..

kas yaz 2222 ye gönder .. sabah uyandıgında pac ler oluşsun :D valla bu daha inandırıcı .. sabahdan akşama kadar tw de reklamları dönüyor .. o aletlerin tek yararı satıcı şirketlerin banka hesaplarını doldurması.

Back
Yukarı