kas yapmak için cihaz varmış emeklerimiz boşa mı gitti ?

bugün haberlerde gördüm yorulmak yok terlemek yok bi cihaz var 1 saniyede kaslarını 1000lerce kez titreştiriyormuş 200 300 squat değerindeymiş çok hızlı kas yapıyormuşsun hatta 6 ayda yapacağın sixpackı 1 seansla yapıyormuşsun bizim 6 aylık emeğimizi adam 1 seansla elde ediyor o derece oldu ozaman adam direk versin parayı yapsın okadar kası hiç emek vermeden direk böyle iş mi olur bizim okadar emeğimiz boşa mı gitti

O makineler 15-20 yıldır var sanırım ama hala inanan olması bir garip. Her gördüğünüz sakallıyı dedeniz sanmayın gençler :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işe yaramıyor mu yani ?[DOUBLEPOST=1561051892][/DOUBLEPOST]biraz araştırdım kas kütlesi arttırmıyormuş gücü arttırabiliyormuş ama biraz

Amerikada iken bulunduğum eyalette çok popülerdi. Ben de gittim ve birikimlerim + doktoradaki burs paramı bile ekleyerek anca gidebildim:) Çok pahalı idi.
İlerlemek bir yana, geriledim.

O kaybettiğim zamanı telafi etmek için spor salonunda ekstra çalıştım. ,Sözüm ona aynı zamanda güçlenecektim. Tam tersine squatlarım geriledi.

Bunlar boş işte, ben şunu çok merak ediyorum:
Şuan kasların en temel olarak büyümesi-gelişmesi kas liflerinde mikro boyutta hasar meydana gelip iyileşmesiyle oluyor. Bu hasar nano aygıtlarla verilebilir olsaydı o zaman ne olurdu onu merak ediyorum

Bunlar boş işte, ben şunu çok merak ediyorum:
Şuan kasların en temel olarak büyümesi-gelişmesi kas liflerinde mikro boyutta hasar meydana gelip iyileşmesiyle oluyor. Bu hasar nano aygıtlarla verilebilir olsaydı o zaman ne olurdu onu merak ediyorum
Vg endustrisi biterdi. Bu denli buyuk sektoru cope atacaklarina pek inanmiyorum. O yuzden olsa da bizim neslimiz bunu goremeyecek. :)

Back
Yukarı