bende son zamanlarda kasguru değil de genel olarak spor çantalarına bakıyoru fakat fiyatlar çok çok çok çooooooookkkk pahalı maalesef... tavsiye verebilecek olan var mı ? marka takıntım yok, sırt çantası değil omuza asılan çantalardan almayı düşünüyorum ama popüler markalar 200tl den başlıyorlar bana hesaplı 100tl civarı işimi görecek bir şey lazım.
aslında şöyle: orta halli bir çanta ve plastik saklama kapları işinizi görecektir. bu çantayı ben bir yerde görmüştüm. içindeki kapların basit bir plastik kaptan farkı yok. anlayacağın baya bir gereksiz. orta litreli ekonomik bir çanta iş görecektir. veya çanta yerine yemek termosu taşıyabilirsin.Evet bu kasguru çantaları pahalı. Daha orta seviye de bir çanta işimizi görecektir diye düşünüyorum. Farklı sitelerden bakıyorum da çoğu omuzdan askılı
aslında şöyle: orta halli bir çanta ve plastik saklama kapları işinizi görecektir. bu çantayı ben bir yerde görmüştüm. içindeki kapların basit bir plastik kaptan farkı yok. anlayacağın baya bir gereksiz. orta litreli ekonomik bir çanta iş görecektir. veya çanta yerine yemek termosu taşıyabilirsin.