Kasları genelmi çalıştırayım Bölüm bölümmü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yazik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazik

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 1,70 boyunda 67 kilodayım.
Ben bir çok arastırma yaptım kimi bölüm bölüm çalıstırıyo kaslarını kimi genel olarak.Haftada 3 gün gidiyorum bu üç gün içinde parça parça çalıstırmayı düsünüyorum aslında daha hızlı bi gelişim olacağının kanaatindeyim sizinde görüşlerine göre hareket edicem.

Eğer bölüm bölüm çalıstırmam ii olur derseniz bana uygun bi program da tavsiye ederseniz sevinirim...

Simdiden hepinize tşkler...

ne kadar zamandır bu sporu yapıyorsun ?
eğer yeni başladıysan 1. ay programını yapmalısın takiben 2. ay programı.ancak en iyi şekilde seni gözlemleyen antrenöründen programın hakkında yardım almanı öneririm.
yeni başlayan için 3gün yeterli şimdilik senin için.
başarılar.

1 ayı bitirdiim ikinci aya girdim.
giriş ölçülerim
omuz-111 cm
göğüs-91
kol-31
karın-89 cm idi

bir ayın sonunda
omuz-114
göğüs-94
kol-33
karın-84 oldu.

bu zmana kadar vücudu genel olarak çalıstırıyordum.Acaba diorum haftada 3 gün gidiyom bi gün belirli bi bölümü diğer gün farklı 3günde baska bi noktayı çalıstırarrakmı devm etsem yok yine hergün vücüdun her kasınımı çalıstırsam normalde sistemimiz bole.görüslerinizi bekliyorum

İlk ay zaten 2 hafta istasyon çalışması 2 hafta genel olarak vücudu hazırlamak için altyapı çalışması yapmışsındır. Bence hocan artık sana bir program hazırlamalı. Eğer ilgisiz diyorsan forumda inceleyip 2. ay programlarına bakabilirsin. Tabiiki kas gruplarını 3'e bölüp bölüm bölüm çalışacaksın. Her gün genel çalışarak verim elde edemezsin. Her gün bacak-kol-arkakol-göğüs-kanat-omuz-karın çalıştığını düşün. her birinden tek hareket yapsan 7 hareket yapar zaten. onun yerine kas gruplarını günlere böleceksin. bunuda programla uygun bi şekilde yapman lazım. hocana danış bence.

Yorumlarınız için saoolun arkadaşlar.Benim body günlerim Pazartesi-Çarşamba ve -cuma bu günlerde sırası ile hangi gün hangi kas gruplarımı çalıstırmamı onerirsiniz ona gore siteden kendime bi program hazırlayacağım yorumlarınızı bekliyorum..simdiden tşkler...

Back
Yukarı