Aslında başlığı tam olarak yazamadım. Çünkü bende yeni başlayanlardan olduğum için pek bir anlam veremiyorum. 2 ay kadar spor salonunda bu spor ile uğraştım. Daha sonra omuz çalışırken boynumu yanlış pozisyonda tutmadan dolayı boyun ağrısı geçirdim ve 15 gün tedavi gördüm. Daha sonra kaburga ağrıları, grip v.s derken 2 ay ara verdim. Normalde şu anda 4. ayımda olmam gerekirken sıfırdan başladım ve evde dumbell ile calısıyorum.
Yaklaşık 3 saat önce göğüs ve ön kol çalıştım programımı tamamladım. Antremandan 5 dk sonra gidip acemi egosuyla hemen aynaya baktım ve göğüslerimin şiştiğini ve çok sexy durduğunu gördüm. Laptop'ın başına geldim ve bütün forumu okumaya başladım
30 dk sonra göğüslerim indi, kollarımda ki güzellik gitti v.s. Sinirlerim bozuldu tabi. Aradan 5 dk geçti ve ben hala laptop kucakta yatagımda yatarak forumu okuyorken bir baktım göğüs ve kollarım şişmiş. İdman yok birşey yok. Sadece yatıyorum ve okuyorum. Aradan 10 dk geçti tekrar indiler. Bu şekilde 3 saat boyunca inip şiştiler 5 - 10 dk arayla.
Şu anda mesajı yazarken şiştiler tekrar, büyük ihtimalle de mesajı gönderdikten sonra inecekler
Sizce bunun sebebi nedir ? Normalde bir insan çalışırsa çalıştırdığı yerlerde şişme olmaz mı ? Ben sabah uykudan kalkınca geriliyorum şişmeye başlıyor. Kahvaltı ederken iniyor gibi acayip durumlar söz konusu.
Umarım anlatabilmişimdir.
Yaklaşık 3 saat önce göğüs ve ön kol çalıştım programımı tamamladım. Antremandan 5 dk sonra gidip acemi egosuyla hemen aynaya baktım ve göğüslerimin şiştiğini ve çok sexy durduğunu gördüm. Laptop'ın başına geldim ve bütün forumu okumaya başladım

Şu anda mesajı yazarken şiştiler tekrar, büyük ihtimalle de mesajı gönderdikten sonra inecekler

Sizce bunun sebebi nedir ? Normalde bir insan çalışırsa çalıştırdığı yerlerde şişme olmaz mı ? Ben sabah uykudan kalkınca geriliyorum şişmeye başlıyor. Kahvaltı ederken iniyor gibi acayip durumlar söz konusu.
Umarım anlatabilmişimdir.