kaval kemiği ağrısı

herkese slm.
en başta zayıflamak ve sağlıklı yaşam açısından hergün koşmaya başladım sigarada kullanmadığım için koşu bandında 45 dakikaya kadar pek fazla zorlanmadan koşabiliyorum.Her gün yaptığım bu koşular sonuncunda 20 gün sonunda dizim ile bileklerim arasında yani kaval kemiklerim ön kısmında müthiş agrılar başladı acaba sebebi nedir fazla yüklenmemmi yada bu bir gelişim evresimidir spor yapmaya devam edince geçermi yada biraz dinlenmelimiyim
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

korkmayın.kosudan olur bunlar.bilirim o agrıları,zamanla alısınca gecer.45 dk normal bı sure bu agrılar ıcın

yani aynı miktarda koşun diyosunuz sanırım ama ağrılar yüzünden koşu bandında 20 dakika sonra bırakın koşmayı yürüyemiyorum bile :(

Eklemler ve tendonlar gitgide güçlenecek. Ama leg press makinesinde tendon güçlendirici hareket yapabilirsiniz. Plakayı tam indirmeden git gel yapın.

Koşu yaparken kaval kemiğinde ağrı

Merhaba arkadaşlar

Koşu bandında kardiyo yaparken sol bacağımın kaval kemiği bölgesinde çok ağrı oluyor, sağ bacağımda ise hiçbir sorun yok. bunun sebebi ne olabilir doktora görünmem gerekir mi?

Koşu bandı kullanım klavuzu internetten bulup okuyun ne tür ayakkabılar kullanılmalı nasıl koşulmalı çünkü yanlış kullanılırsa bunların dize zararı var bu bir gerçek en aza indirmek için araştırın kullanımını önerim bu doktorada görünün bence ağrının nedenini söylerler.

Konunuzu daha önce açılmış konu ile birleştirdim. Başlık açmadan önce lütfen arama yapın.

Çalışma esnasında sağ sol gruplardan birine istemeden farkına varmadan daha fazla yüklenebiliyoruz ya da sağ ve sol taraflardan birisi daha dayanıksız olabiliyor.
Bu tip durumlarda yaptığım hareket benim için önemli ise hafifleterek devam ediyorum, eğer değilse bırakmak veya başka birşey yapmak üzerinde seçim yapıyorum.

@ankaratıp92

Kemik ağrısı ile tendon ve kas arasındaki bağı kuramadım doğrusu?

Back
Yukarı