Kavga edebilmek vol2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba boyum 1.80 yada daha fazla kalıp olarak iriyim kas yağ arası gibi diyim ama biliyorum çok ergence heryerde tip tip bakan insanlar oluyo en doğrusu da geçmek ki genelde öyle yapıyoum ama genelde gözüm yemediğinden siz böyle bi durumla karşılaştınızmı LAF SÖYLEYENLERE yada BAKANLARA dönüp cevabını vermek için ne önerirsiniz siz napıyosunuz böyle kavgalar için..

Bakanlara sende bak olum nolcak takilmayin boyle seylere serserilere bulasma ama normal biri laf atarsa dal nedrn korkuyorsun ki dovus spolarina git yenersin korkunu

bakanlara bende bakıyorum :) ama asla kavga filan etmem zaten sevmemde .muay thai ye başlamadan acayip kavga ederdim ama dövüşçü değilde,sporcu olarak bakıyorum artık kendime. 3 sene oldu muay thai de.bi kere kavga ettim ondada 2 lowkick 1 middlekick le bitti :)
ama soruna gelirsem aşırı bakanlara (dövcek gibi bakanlara) "hayırdır birader sen neye baktın" derim :) etkilidir.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-25'e aykırı başlık!

25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.​
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı