Teşekkürler kardeşimKarın göğüs diz cinsel bölge
En çok nerde işe yarar biliyormusun kavga uzun sürdü diyelim bitiremedin çkış yolu yok hemen kafasına veya cinsel organına vurdunmu işi biter birde birden fazla insanla boğuşurkende işşeş yarar
işin kanuni boyutunu biliyorum ben senin dediklerini günde 10 larca dosya geliyor kavga olayından dolayı ama bir defa sinirlendiğimde elimde bıçak ile adamları doğramaya gidicektim az kalsın. Ki birisini yaralasam ne şikayete tabi ne de uzlaşmayabunun mahkemesi var hapisi var. hiç aklınıza gelmiyor ama ava giderken avlanmak var. yiyin dayaanızı paşa paşa oturun. sora toplaşıp dönerbıçaaaayla gelirler hahahahahahahahahahah.
Teşekkürler zaten savunma amaçlı öğrenmek istedimkardeşim benim gözümde en sağlam bölge burundur sen burna vurduktan sonra o adamın dünyası döner daha bide burun kırıldı mı tamamdır
yalnız bir adliye personeli olarak 5237 sayılı TCK'nun 86.maddesini incele derim![]()
Teşekkürler zaten savunma amaçlı öğrenmek istedimsavunma amaçlı vururum işte o yere bütün olay buydu yoksa kavgayı zaten sevmem
En doğrusunu söyledin kardeşim.karşı tarafı etk,is,iz hale getirene kadar savunma bitmez. savunmayla ilgili romantik fantazileri gerçeklerle değiştiriniz. en iyi savunma o duruma dşmemektir. tamam abi sen haklısın lafı seni küçük düşürmez seni pek çok beladan kurtarır. büyüyün olgunlaşın. çoluk çocuğunuz olacak her belaya düşünmeden giremeyeceksiniz. biraz strateji çalışın. kaslar kadar kafayı geliştirin.
Reis sonuca yönelik çalışmışsınKarın göğüs diz cinsel bölge