Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkdaşlar 15 yaşındayım su ana kadar 5-6 kere kavga etmişimdir ama bazen kavga etmekten çekiniyorum belki de ... neyse . aslında güçlüyüm çoğu kişiyi bilek güreşinde veya yıkışmada yeniyorum çoğu kişide benden çekiniyor normal bi vücudum var ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum
İyisini yapıyorsun merak etme he tabi eğer geleceğinde sabıkalı bir serseri olmak varsa meydanlar senin. Hiç karışma böyle şeylere bende dövüceğim halde uzak duruyorum gelip korkak filan derler öyle insanları dinleme bile çünkü onlar bi beklentisi olmayan , kavgacı ileriyi ve seni düşünmeyen insanlardır.
Ayrıca hadi bütün bunları geçtim kavgalar artık erkek gibi yapılmıyor daha dün 40 kişi 5 kişiye daldı ben yolda giderken. Hiç ummadığın , döverim dediğin çocuk çıkarır bıçağı sana takar.
Şimdi buradada çıkarlar korkak diyenler. Kavgadan kaç ama kaçınılmaz olduğu zamanlardada armut toplama yani her denilene eyvallah de demiyorum ama 2-3 bebe laf attı diye kavga etme.
birisi dahisin dediğinde nasıl dahi olmuyorsan korkak dediğindede korkak olmazsın merak etme