Merhaba
Gayet tosun biriyim
123kg 1.85 boy ve 89luyum.
Bugün muschletech hydroxycut pro series mega boy ( 210 kapsül ) 2 adet aldım yine bugün spor merkezine kayıt oldum kendime bide xxxl eşofman aldım big sam

Artık bu hammallıkdan kurtulmak istiyorum ve bugün bikaç adım attım umarım gerisini getirebilirim konuyu buraya açdım çünkü yağ oranım baya bi yüksek
ölçüleri alıcam ilk spor günümde onlarıda buraya ekliycem sizlerden tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun aşşağıda okudugum kadarıyla günlük beslenme düzenimi yazayım.
Sabah
2 Kapsül hydroxycut
1 Bardak portakal suyu
2 Tam yumurta
Biraz peynir
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Bi küçük kutu yoğurt
Öğlen
2 Kapsül hydroxycut
İş yerinde çıkan yemekler
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Bi küçük kutu yogurt
İş çıkışım saat 6 işden çıkıp spora gidiyorum 7 gibi orda oluyorum 1 saatte sporda kalsam saat 9 gibi evde oluyorum bu saatte ne yiyebilirim hiç bilmiyorum tavsiyeleriniz sonucunda daha düzenli bi liste hazırlıyacağımı umuyorum.
Şimdiden teşekkürler herkeze..
Gayet tosun biriyim

123kg 1.85 boy ve 89luyum.
Bugün muschletech hydroxycut pro series mega boy ( 210 kapsül ) 2 adet aldım yine bugün spor merkezine kayıt oldum kendime bide xxxl eşofman aldım big sam

Artık bu hammallıkdan kurtulmak istiyorum ve bugün bikaç adım attım umarım gerisini getirebilirim konuyu buraya açdım çünkü yağ oranım baya bi yüksek

Sabah
2 Kapsül hydroxycut
1 Bardak portakal suyu
2 Tam yumurta
Biraz peynir
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Bi küçük kutu yoğurt
Öğlen
2 Kapsül hydroxycut
İş yerinde çıkan yemekler
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Bi küçük kutu yogurt
İş çıkışım saat 6 işden çıkıp spora gidiyorum 7 gibi orda oluyorum 1 saatte sporda kalsam saat 9 gibi evde oluyorum bu saatte ne yiyebilirim hiç bilmiyorum tavsiyeleriniz sonucunda daha düzenli bi liste hazırlıyacağımı umuyorum.
Şimdiden teşekkürler herkeze..