Keçiören-sanatoryum Body Style Fitness Center

o 3gün 5gün ayagınıda hic anlamıyom allahdan bizimki oyle degil istedigin zaman gir cık

3 sene öncesine kadar böyle birsey oldugunu hatırlamıyorum fıyatlarda ucmus benım zamanımda kecıorendekı salonum aylık 50tlydı ve haftada 6 gun serbesttı

aktepe tarafında 120 tl miş .. yazdığm gibi bu konularda bilgim yok arkadaş tavsiyesi üzerine gittim menunumda hocalardan...

iyi değil ..!!
şuanda o salona gidiyorum hocalar ilgisiz çok dar olmasından ziyade

Bende xfit spor salonuna gidiyorum.Gencecik çocukları hoca diye başımıza koymuşlar.Rastgele program veriyorlar.Herkese aynı hareketler.6-7 ay barfiks yazmadılar bana düşünün artık :) Cem hoca dışında bilen yok.Salon aylık 70 lira ama duş aylık 40 lira.Çok saçma.Hocalar dışında duşu kullanan yok.Tek olumlu yanı istediğin zaman gidebilmen ama ondada bazen çok kalabalık oluyor.Bir hareketi 5-6 dk yapamıyosun soğuyosun.Tavsiye etmem.Ben de değiştirecem salonu zaten.

90 Tl nedir en elit mekanlar bile okadar diyil.
5 Ayın 1 ayı xfitteyim dinlenme zamanimda tercihim oradır. çünkü Squat machine, cable cross machine, decline sehba daha sayamadigim bir cok malzeme eksigi var.
Body style çok gereksiz bir salon oldugunu cok kisiden duydum ne derece dogru bilemiyorum. Hiç araştırmadım uzak oldugu için..

Back
Yukarı