kelly's corn flakes

evet arkadaşlar bim de satılan bir mısır gevreği sırf canınız sıkılıo die bile yiyebilirsiniz çünkü değerler tam diyetlik

paket 500 gr

100 gr çin
enerji 361 kcal
protein 8 gr
yağ 1 gr
karbo 80 gr
doymuş yağ 0.5 gr
şeker 4 gr
lif 5gr

fiyat 2.80

evet ben diyet sırasında bunu yiyordum diğer corn flakes markalarına göre daha az şeker içeriyor tadı da çok güzel herkese tavsiye ederim. ben sabahları yarım kase 1 saat sonra da diğer yarım kase olarak yiyordum gün içersinde karnım acıkırsa yarım kaase daha yiyordum.

hayatımda bu kadar tatsız tuzsuz bir gevrek görmedim zor bitirdim poşeti ha nesfitden yararlı mı ona bişey diyemem ama lifalif ve nesfit den şaşamam :d

hayatımda bu kadar tatsız tuzsuz bir gevrek görmedim zor bitirdim poşeti ha nesfitden yararlı mı ona bişey diyemem ama lifalif ve nesfit den şaşamam :d

Tuzsuz olması daha iyi değil mi işte :P

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:46 ----------

Denemekte fayda var. Yoğurt ile iyi gider mi acaba deneyen var mı :)

glisemik indeksi asırı derecede yüksek bir ürün içinde şeker olmaması bişey ifade etmez moleküler yapısı geregi beyaz ekmekle eşdeğer hatta gisi daha yüksek olabilir beyaz ekmektede şeker yok örnegin

çok başarılı bir ürün kimyasına değil işlevine bakarım karbonhidrata yüklendiğim dönemlerde günde 1 paket yerim 100 kgyim

kendi admına konusmam gerekirse ben pek memnun kalmadım bende yaglanma yaptı bu ürün

ben mısır gevreği yediğim süre boyunca kilo aldım, günde bir kaseden fazla da asla yemedim. sonradan öğrendim ki mısır ve mısırdan elde edilmiş maddeler aşırı derecede şeker içerdiği için kilo yapıyormuş. mesela amerikada inekleri mısırla besliyorlar hızlı bir şekilde yağlanıp kilo alması için, bu da hayvanların sindirim sistemini bozarak virüs ve bakteri üremesine neden oluyormuş.
biz inek değiliz tabi ama hızlı yağlanma yaptığı doğru.

karbonhidrat oranı yüksek yag yakımında pekte kullanılcak bir ürün degil bence

Back
Yukarı