Kendi çektiğiniz resimler

FleXoR dedi:
Birkaç doğa çekimi denemesi

sinek.jpg
flexor hocam cidden sinek resmine hayran kaldım,süper çıkmış resim. bu arada o sineğe makro alıcak kadar nasıl yaklaştınız çok merak ettim. Benim de daha önce makroda sinek çekme denemelerim olmuştu da,tam netliği yakaladığımda sinek uçuyodu :D

Spidey e katılıyorum bu ve diğerleride muhteşem gerçekten fotoğrafçılığa ciddi bir ilgin olsa gerek çok güzel fotolar eğer bu başlık böyle devamlı güncel olmaya devam ederse ortaya çok güzel bir kolleksiyon çıkacak.

spidey öncelikle teşekkür ediyorum evet daha öncede yüzlerce sinek denemem oldu fakat dediğin gibi yaklaşınca gidiyordu sonra bişey öğrendim güneşe karşı iyi göremiyorlarmış o yüzden balkonda denemeler yaptım en sonunda yakaladım fakat inanın kolay olmadı

Centur sizlerin katılımları ile eğlenceli bir arşiv olacağına eminim hatta bir arkadaştan duydum buraya eklediğimiz göz resmi mağra resmi bir kaç yerde eğitim amaçlı kullanılıyormuş

Küçük çekmece gölü üzerinden güneş doğuyor sabahın ilk ışıkları

Goruntu322.jpg

Olimpiyat Şampiyonu Taner SAĞIR-Nezir SAĞIR ve BEN

Aşağıdaki resimlerde namı diğer "Bebek yüzlü Herkül" Olimpiyat Şampiyonumuz Taner SAĞIR ve abisi Nezir SAĞIR'la birlikte resimlerim var. Resimlerim bodybuilding çalışmlarımı yaptığım salonda çekildi. Bu resimlerle birlikte hem size kendimi biraz daha tanıtmak (görsel olarak) hem de çalıştığım salonu göstermek; daha doğrusu paylaşmak istedim.
Taner SAĞIR ve Abisi Niğde Üniversitesi BESYO'da eğitimlerini sürdürüyorlar. Kendileriyle sohbet ettiğimde çok kibar ve nezaket sahibi olmaları dikkatimden kaçmadı. Bu yönlerini takdir ettim. Salona geldikleri zaman çekilmiş fotolar. Taner SAĞIR hakkında geniş bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Taner_Sağır

İlk resimde sağdan ilk eşofmanlı olan benim, yanımda ki sandalye de oturan Taner SAĞIR (boynunda çanta asılı), onun yanındaki sandalyade oturan Nezir SAĞIR(kırmızı eşofmanlı) ve masa başındaki oturan da salon sahibi (avukat kendileri ayrıca Kickbox Niğde İl temsilcisi). Benim arka tarafımda duran siyah bodyli ve eldivenli de body salonun body hocası. oradaki ufaklık da salon sahibinin çocuğu. ama çok zeki ve şirin kerata :)

salon da bu arada değişik açılardan görülüyor. benim meanda burası işte. Bodyforum'daki arkadaşlardan Niğde'ye yolu düşen olursa beklerim :)

cherokee sen resimlerde nerdesin :?:

bı arkadas resımler ıcın ıyı bı makıne lazım yazmıs flexorda 300 500 tl aarsı yazmıs bu fıyattakı bı makıne ıdare eder bı makına dır ben askerlıgımı fotorafcılık yaparak gecırdım ıyı bı makıne 3000 ıle 5000 ytl arası olan makınadır bendekı makıne 3000 euroluk makıneydı cektıgım resımler mukemmel cıkıyodu ama o makıne ıle bıle o sınek resmını cekemezdım super bı resım bıde lektırık dıreklerı olan resımde super ama keske yandakı sahsın golgesı cıkmasaydı dahada guzel olucaktı (buarada o makıne benım degıldı ordunun malıydı canon eos 5d)

adı gibi universal her işte kullanılıyor.

IMAG0077.jpg

evet süper çıkmış kaç mega pixel bu makina acaba fat boy?

mypic2109450428jc9.jpg

mypic2109380428ua7.jpg

Ben siyah beyazda çok seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
pentax k100d 6 mp digital slr makina 50 mm manuel focus(kendi gozunuz ve elinizle odaklama yaptiginiz lensle cekildi) , su siralar ne yazikki vakit bulamiyorum fotograf cekmeye gecen sene bir heves aldim makina yatiyor su an :(

Bayadır bakamamıştım yeni fotoğraflarla karşınızdayım.Arşivimi doldurdum.Gerçekten çok güzel fotolar çektim.Paylaşmaya başliyim:p

dsc0216vi1.jpg

İştahınız açıldımı:D Adananın şahı Adananın Padişahıeatchicken

dsc0020rl0.jpg

çok güzel bir çekim naim

ben olsaydım deveyi biraz sola kaydırır el arabasını alır öle çekerdim ne yol nede el arabası görünürdü ve çöl görünümü verirdi :)

Flexor dediğini yapmaya çalıştım,malesef deve nuh diyor peygamber demiyor kıpırdamadı bide bana bi güzel tısladı:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyette olan bütün üyeler adına N-aim'in banlanmasını talep ediyorum ban_

Biz burada brokoli+yağsız et yiyelim adamın koyduğu resime bak :mad:duh

;)

Diyette olan bütün üyeler adına N-aim'in banlanmasını talep ediyorum ban_

Biz burada brokoli+yağsız et yiyelim adamın koyduğu resime bak :mad:duh

;)

Olaya sanatsal yönden bakacaksın sarc:D645 Farklı açıdan bakarsan diet miyet kalmaz:)

Back
Yukarı