Kendi çektiğiniz resimler

İştahınız açıldımı:D Adananın şahı Adananın Padişahıeatchicken

dsc0020rl0.jpg

Flexor dediğini yapmaya çalıştım,malesef deve nuh diyor peygamber demiyor kıpırdamadı bide bana bi güzel tısladı:D

:mad:Naim Allah seni bildiği gibi yapsın böyle zulüm olur mu beban_.
:D

Çicek Dünyası

dsc0144hn1.jpg

Çicek Dünyası 2:rolleyes:

dsc0139fk5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrikler flexor ilk baştaki örümcek çok iyi çıkmışthums:

Konuya biraz geç kaldım ama s,ze yardımcı olmak istiyorum.SİNEK resmi çekmek isteyen arkadaşlar için...Sineğe yaklaşamıyorum,uçuyor,gidiyor diye üzülenler için...Yapmanız gerekenler:
1)Avuç içinizi, sineğin kafasına bakacak şekilde sineğe doğru yavaşca yaklaştırınız.
2)Ani bi hareketle sineği yakalayınız.
3)İçinde sinek hapsolmuş avucunuzu, hızlı bi şekilde yakşalık 20-30 kere aşağı yukarı sallayınız.
4)Ardından avucunuzu aniden açarak,sineği yere,duvara,ağırlık plakalarına vs vs sertçe fırlatınız,çarptırınız.
5)sinek aptallaşacak,evcilleşecektir.Bırakın yaklaştığınızda uçmayı,dokunduğunuzda dahi uçmayacaktır.
:) :) :)

yok saydam bu sadece evcilleştirmek için bi teknik.Hem hayvan bir iki dakika sonra kendine geliyo uçuyo gidiyo,gerçi bazen hızlı vurduğunda ölebiliyo ama o da iş kazası.Aslına bakarsan biz de kendimize demir kaldırarak işkence yapmıyor muyuz?Bu biraz bizim doğamızda var...

nehir.jpg

kızımın bu resmini kendi vücut resimlerim böümüne koyacaktım ama diğer tüm başlıkları alt üst edeceğinden buraya koymayı uygun gördüm.

yarışmaya kırklareli'den katılıyor. kategorisi +10 kg -- yaş: 3 kas potansiyelini görüyorsunuz zaten :)

aynen mr.olympia figure competitior.. :)

eski resimlerini hatırlıyorum maşallah kocaman kız olmuş..

Evet omuz başları çıkmaya başlamış biceps eksik görünüyor mide çalışmalarının meyvesini almış

En kısa zamanda yeni resimlerini bekliyoruz bu yaşta bu kas hayret valla :)
Yalnız hakikaten çok iyi gözüküyor maaşallah, cidden dedim heralde yabancı bir siteden sporcu bir yavrunun resmi.
Tebrikler, sporcu bir evlat yetiştiriyorsunuz, cidden bu yaşta bu tür fizik yapısına ben çok şaşırdım, nazar deymesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm

Merhaba
kısa sürede sitenin bağımlısı olmaya başladım
herkese teşekkürler
buraya çok beğendiğim bir resmi koyuyorum
memleketimiz ve özellikle de benim yaşadığım yer güzel bir yer olduğu için çok şanslıyım
bir çok fotoğraf çektim
hangisini koyacağıma karar veremedim
en önce bu olsun bari :)

hmm ekle butonuna bastım ama en fazla 95kb'a izin veriliyormuş
resmi küçülterek kaliteyi düşürmek istemedim
ben de birşeyler yaptım umarım görebilirsiniz
linki veriyorum
http://img213.imageshack.us/img213/9567/s2yazlni0.jpg

Back
Yukarı