Selamlar.
Benim de benzer bir amacım olduğundan günlüğünüzü takip etmekteyim.
Fakat biraz da sonuçları rakamsal olarak belirtirseniz gerçekten daha mutlu olucam

Yani yağlardan kurtulduğunuzu belirtmişsiniz, aynadan görüldüğü kadarıyla.. Fakat aynı zamanda Kol, bacak, omuz ölçülerinizde nasıl değişimler olduğunu merak ettim açıkçası..
Çünkü forumda da birçok kere yazıldığı gibi yağ yakarken kaslardan da belirli bir ölçüde azalma oluyor genellikle.. Eğer sizin sisteminizde kas kütlesinde azalma olmadıysa veya olduysa ona göre sisteminizin bazı kısımlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.. Aynı şekilde ben de bu deneyimden yararlanabilirim.
Ayrıyetten ben de carnitine kullanıyorum cardio günlerimde.
Antremanlarda performans artıyor, çünkü yakmış olduğumuz yağlar ( yanlış hatırlamıyorsam ) ATP ye dönüşüyor, yani bu da enerji oluyor ( biolojiyle aram hiçbir zaman iyi olmamıştı

) Yani kısaca yakılan yağların size enerji sağladığını düşünüyorum. Fakat arada bir vucudu dinlendirip bu maddeyi almazsanız 1 hafta kadar, öteki ay daha iyi bir sonuc alabileceğinizi düşünüyorum.
Gece uykusuzluk problemini ben de çekiyorum, bunu carnitine 'in sağladığı enerjiye bağlıyorum biraz da... Fazla enerjik olduğum zamanlarda hep uyku problemi çekmişimdir..
Ben carnitine 'de boğaz kuruluğu yaşamadım.. Aksine Antremanlarda ihtiyacım olan su miktarını azalttı, 2 litre içerken 1.5 litreye düştü bu rakam.
Bunların yanında, antremandan sonra tuvalete gidiş sayısında aşırı bir artış söz konusu.
Yani yağ yakıcı maddelerin bu etkileri yalnızca size değil, merak edilecek birşey yok..
Uykusuzluk olduğunda light yoğurt ile ayran yapıyorum, bende işe yarıyor
konunuzu ilgiyle takip edip, sonuclarınızı merakla bekliyorum, iyi günler