Kendi yaptığım programım hakkındaki değerli düşünceleriniz...

5. ayın bitmesiyle başlayacağım kendi yazdığım programım için görüşeleriniz nelerdir,eksikler veya fazlalar olabilir yorumlarınızı bekliyorum.kendi bilgimce sıralamasını ben yaptım doğrumudur saygıdeğer forum sakinleri,yorumlarınızı eksik etmesseniz sevinirim.

büyük bölgeler için 4*12.10.8.6
ufak bölgeler için 3*10

yapmayı düşünüyorum sizce nasıl çalışmalıyım önerileriniz nelerdir?

Gögüs

Barbell bench pres
butterfly
İncline dumbell pres
dumbell pullower
dips

Pazu
Close-grip z barcurl
zotman curl
barbell curls lying against an incline
cross body hammer curl

Triceps
Dip machine
cable rape overhead triceps extension
Decline dumbell triceps
Triceps v bar pushdown

Omuz
Barbell military pres
standing dumbell upright row
barbell military pres
reverse fly

Sırt
chin up
wide grip lat pulldown
seated rowing mach
rewerse grip bent ower rows
serratus extension

[FONT=&quot]BACAK
leg press mach.
leg extension mach.
leg curl mach.
[/FONT] dumbell lunge
seated calf mach

bacak ant. squat koymak ıstıyorum onun yerine hangi hareketlerin çıkarılması lazım ?
[FONT=&quot]
[/FONT]

bence hiç uğraşma git salonda bir hocaya yaptır. ben pek birşey anlamadım açıkcası bu programdan. bir kere biceps triceps 4 hareket ne öyle 50 cm biceps varda artık üstünde rötüş yapıyorsun gibi birşey olmuş. 5. ayda biceps ve triceps için 2 hareket yeter hadi bilemedin üç. birde neredeyse çogu izole hareketler.

bence hiç uğraşma git salonda bir hocaya yaptır. ben pek birşey anlamadım açıkcası bu programdan. bir kere biceps triceps 4 hareket ne öyle 50 cm biceps varda artık üstünde rötüş yapıyorsun gibi birşey olmuş. 5. ayda biceps ve triceps için 2 hareket yeter hadi bilemedin üç. birde neredeyse çogu izole hareketler.

Genelde biceps ve tricepse 3 hareket girerim triceps için fazla olmuş olabilir.zaten eksik ve fazlasını soruyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:24 ----------

program iyide beslenmen nasıl o programdan daha önemli iyi beslenmen lazım onuda unutma yoksa yalan olur valla

beslenme ve dinlenmemi iyi yaptıgımı düşünüyorum elimden geldiğince.

[FONT=&quot]leg extension mach.
leg curl mach.

cikar squat eklemek icin, ayakta hamstring curl ekle.
[/FONT]

Son düzenleme:
Back
Yukarı