Kendi yaptığım programla çalışmak beni geliştirirmi ??

Merhaba ben 19 yaşındayım 1.76 boy 71 kiloyum vücudumda yağ oranı az , pazularım 35 cm , göğüs ve karın kası toplu yani hatları belirgin . Vücudum genel anlamda fit ve hatları belirigin . Ama kollarımı büyütemiyorum. Göğüs ve sırt ve kanatlarda istediğimi elde ediyorum ama kolum hacim almıyo. Hacimli olmasını istiyorum.
Kendi programımı kullanmaya başladım bu şekil. Ünlü body cilerin programından derledim kendime göre. Benim sorum bu program beni ileriye götürürmü yoksa bana yerimde saydırırmı ve bu program olmaz diyosanız bana göre bir program tavsiye edermisiniz.
Bu arada spora başlayalı 3 ay oldu ama 2 sene öncede 4-5 ay gitmiştim. Şimdi ise bi sorun olmassa bırakmamaya çalışıyorum.
Beslenme ile ilgilide sabahları genellikle yulaf ve 3 yumurta yerim. Öğle ve akşam evde ne yemek varsa yiyiyorum.
Büyük bir salona gittiğim için antrenor ile çalışma imkanım yok. Ve programda ücretli yazıyorlar yanılmıyorsam.
1
GÖĞÜS-KARIN
-BENCH PRESS
-INCLİNE BENCH PRESS
-DECLİNE BENCH PRESS
-PULLOVERS
-HAMMER PRESS
-MAKİNEDE AÇMA VEYA SIKIŞTIRMA
-DİPS

2
ARKA KOL - ÖN KOL
-CLOSE GRİP BENCH PRESS
-TRİCEPS PUSHDOWNS
-ALNA TRİCEPS
-BARBER CURL
-HAMMER CURL
-CONCENTRATİON CURL
-PREACHER CURL

3
SIRT-KARIN
-CABLE ROW
-PULL DOWN
-BARFİKS
-DEADLİFT
-BENT OVER ROW
-BİRDE DUMBELL KANAT HAREKETİ.

4
BACAK
-SQUAT
-DEADLİFT
-CALF
-QUAD EXTENSİONS
-LEG CURLS
-TÜM BACAĞI ÇALIŞTIRAN MAKİNE

5
OMUZ - KARIN
-MACHİNE PRESS
-LATERAL RAİSES
-WEİGHT PLATE FRONT RAİSES
-FRONT RAİSE
-REVERSE PEC DECK[DOUBLEPOST=1486477745][/DOUBLEPOST]Arkadaşlarım ve abilerim düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Aldığın protein miktarı çok az.

Günlük en az 80-110gr arası protein alman lazım. Bu işin %50'si beslenme %40'ı antrenman ve %10'uda uyku.

184 boy 69 kilo da kollarım 37.5cm.

Sen boyuna ve kilona oranla 40cm kola rahat ulaşırsın sağlam çalışmaya , sağlıklı beslenmeye devam et.

Bu antrenmanı hakkını vererek yaparsan beslenmen yetersiz gelecek muhtemelen.Hatta muhtemelen değil kesinlikle dostum.Gerçekten antrenmandan önce beslenmeni önemsemelisin.
Arkadaş belirtmiş bende belirteyim bari :D
186 cm 92 kg 43,5 kol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı