kendi yemek menüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hardark
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kendi yemek menümü sizlerle paylaşmak istedim sizlerde yorum yababilir faydalanabilirsiniz

SABAH: bir bardak süt yada cay sekersiz tatlandırıcılı
3-4 yumurta beyazı 1 adet sarısı haşlanmış
1 dilim kepek ekmeği
1 adet salatalık 1 adet domates

ÖĞÜN ARASI: 1 ADET Elma yada portakal

ÖĞLEN : 2 Tabak makarna yagsız yada 2 tabak pirinç pilavı yagsız
İDMANDAN ÖNCE SAAT 20 DA BAŞLARIM

1 Tabak makarna yagsız tuzsuz ton balıklı yada lor peynirli
100 gram yulaf ezmesi sütlü

4 tablet amino 3001

GECE : 250 Gram hindi göğüsü yagsız tavada 200 gram lor peyniri yanında salata yagsız tuzsuz (bol limonlu
marul salata 2 haşlama yumurta beyazı
4 tablet amino 3001

Güzel bir program bravo. sorum şu:
bir zaman sonra tuzsuz - yağsız vs... problem olmaktan çıkıyor sanırım değil mi?

aksam yemegine kadar protein alımın cok eksik ve yanlıs..
ayrıca yatmadan once yaptıgın protein alımı cok fazla ve en az yarısı vucuttan sindirilmeden atılmakta..
gun icinde aldığın proteinin nerdeyse tamamına yakınını 1 ögüne sıgdırmıssın ve o da gece..
sana önerim kahvaltı ve ogle yemeklerinde protein alımına cok onem vermen.. ogle yemeginde nerdeyse hic protein almıyorsun..
ayrıca kahvaltında da karbonhıdrat alımını cok eksık buldum.. kahvaltı en fazla karbo alımı yapman gereken gunun en onemli ogunudur..
soyledıklerımı dıkkate alırsın gelişiminde de buyuk fark goreceginden emın olabilirsin..
saygılar

Gece öğününü sadece 300 gr lor peyniri haline getirip, öğlen yemeğinde 250 gr hindi göğsü yiyebilirsin. Ayrıca gece amino almana gerek yok, zaten yeterli proteini alıyorsun; 4 aminoyu idmandan yarım saat veya 1 saat öncesine taşıyabilirsin. Sabah ise bonatschi nin de belirttiği gibi karbonhidrat çok az alıyorsun. Çaya tatlandırıcı koyacağına şeker koy; ekmek dilim sayısını en az 2 yap.

Conductor dedi:
Güzel bir program bravo. sorum şu:
bir zaman sonra tuzsuz - yağsız vs... problem olmaktan çıkıyor sanırım değil mi?

idda ediyorum insan belli bir zamandan sonra tuzsuz ve yagsız yaşayabiliyor herkes yapabilir bunu sadece beyin biraz aptallaşıyor o kadar ama yanlışl anlaşılmasın tuzu 100/100 kesmek tehlikeli çok az belli olmucak şekilde

herkese teşekkür ederim aydınlattıgınız ve yorumlarınız için karbondihidratı kıstım çünkü biraz definasyonlu görünmek istediğimden dolayı ama sonuca vardım 1.5 ayda 13 kilo bu nedenle biraz indirmek zorunda kaldım teşekkürler

proteini gün içine dağıtmalısın çünkü vücudumuzda bir protein deposu yok ihtiyacı kadarını alıyor gerisini atıyor yada yağ olarak depolayabiliyor.

Back
Yukarı