Kendimi 12 yaşındaki bi çocuk gibi hissediyorum

yaklaşık 2.5 aydır evde spor yapıyorum daha önce spor salonuna yazıldım fakat bi yerden sonra parayı denkleştirmek zorlaştı bende bıraktım sonra ordaki programları evde dumbellarla yapmaya başladım biraz geliştiğimi hissettim arkadaşlar yaşıtlarına göre çok iyisin bukadar zorlama kendini hasta olucaksın demeye başladılar ama hala yetersiz görüyorum psikolojik olarak çok rahatsızım bu durumdan aşağıya eski ölçülerimi ve şimdiki lçülerimi yazıyorum görüşlerinizi merak ediyorum sonuçta belli bi süre bu işin içinde olanlar az çok hayal edebilir kafasında şimdiden teşekkür ederim forum üyeleri

omuz 103 - 110 oldu
göğüs 90 - 96
bel 84 - 78
kalça 99 - 95
sol kol 28 - 33.5
sağ kol 29 - 34
boy 173
kilo 65

Hiç bir zaman arkadaşlarına ya da çevrene uyupta bir şey planlama ve yapma , sen kendin ol gerisi teferruat.
zaten birisine uyduğum yok arkadaşlarım bi ortama girdiğimiz zaman sana güveniyoruz yanimizda sen varsin bizi korursun diye çok rahat takilabiliyoruz diyorlar ama ben aynaya baktiğimda bisey diyemiyorum kendim için çok küçük hissediyorum olculer hakkinda ne dusunuyosunuz onuda soylerseniz sevinirim

zaten birisine uyduğum yok arkadaşlarım bi ortama girdiğimiz zaman sana güveniyoruz yanimizda sen varsin bizi korursun diye çok rahat takilabiliyoruz diyorlar ama ben aynaya baktiğimda bisey diyemiyorum kendim için çok küçük hissediyorum olculer hakkinda ne dusunuyosunuz onuda soylerseniz sevinirim
senin kadar olmasada bende kendimi küçük hissediyordum yaşım 15 1.80 72 kilo falandım kollar 35 di 2 ay dirt bulkla 82 kiloya geldim büyümek için dirty bulk olabilir bence şuan okulda en büyük 2. kişi benim kütle açısından benden büyük tek bir kişi var o da 20 yaşında 5 yaş büyük yani benden

Back
Yukarı