• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kenzo 17Yasinda 94 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66_Kenzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

66_Kenzo

Üye
Slm Arkadaslar ben bunden önce baska bir Forumda yaziliydim bana innamadilar benim olduguma

Benle Tanismak isteyen Burdan veya Facebookdan tanisa bilir : Kenzo Karagöz

Yaklasik 2 Senedir Bu Sporun icindeyim . Hedefim Sampionalara Katilmak.
Supplement : Animal Pak, Mstak, Whey, we 6components Protein.

Eklentiler

• Kopie von LR_PB280197.jpg
    Kopie von LR_PB280197.jpg
    292,2 KB · Görüntüleme: 6.662
  • Kopie von Foto1.jpg
    Kopie von Foto1.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 7.124
  • Kopie von Kopie von 000_0028.jpg
    Kopie von Kopie von 000_0028.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 6.909
  • Kopie (2) von 000_0046.jpg
    Kopie (2) von 000_0046.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 5.896
  • Kenzo.jpg
    Kenzo.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 6.348
  • vlcsnap-2010-12-02-17h51m46s200.jpg
    vlcsnap-2010-12-02-17h51m46s200.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 6.444
güzel vücut yapmıssın yasına göre çok risk göze almıssın tebrik ederim...

Çok güzel bir vücut inşaa etmişsin:) Boyunu da yazarsan daha iyi orantı kurabilirim. Bide devamlı bulk gidiyorsun galiba helal olsun. Seni yarışmalarda görmek isterim gerçekten ^_^

çok iyi kardeş sakın bırakma :)

güzel vücut yapmıssın yasına göre çok risk göze almıssın tebrik ederim...
ne gibi risklermiş bunlar
17 yaş için iyi hacim yapmışsın ama belin çok kalın ve yağ oranın yüksek diyet yapmayı düşüyosundur umarım vede bacaklar madem yarışmak istiyosun bacaklara önem ver zayıf görünüyorlar

Tebrik ederim gayet basarili bulk bir vucut.Yarismalar demissin,kullaniyomusun bilmiyorum ama streoidsiz hicbisey yapamazsin yarismalarda.her ne kadar turkiyede bu spor ametor spor olarak kabul edilip dogru duzgun bir kazanci olmasada tanidigim butun musabiklar steroid kullaniyolardi.ayrica sendede inceden bi primabalonumsu vucud sezdim sanki :D

antreman programını beslenme programını hatta bazı hareketlerde kullandığın kiloları yazarsan iyi olur. inanıp inanmama konusunda biraz ipucu verir.

sağlığın bozulur demişsin bana bunu bilimsel bi yolla açıkla bakalım nasıl sağlık bozuluyor bizde aydınlanalım kardeş

nasıl açıklasın ?
whey nedir , mstak nedir , animal pak nedir bilmiyordur ki . adını bilmediği her şeyi ilaç zanneden arkadaşlardan sanırım .
bu sporu kötüleyenlere dayanamıyorum.spor yap 19 unda böbrekleri eline al öyle mi ?

yağlı göbekli olsa arkadaş , her bulduğunu yese , spor yapmasa 19 unda daha mı sağlıklı olacak ?
ya da spor sadece futbol mu ?

steroid kullansa bile böbreklerini 19 yaşında eline alması zor ...

Böbreklerini 10 yaşında bile eline almış olan birsürü diyaliz hastası var zaten, ayrıca bunların sporla, vücutla alkası da yoktur, gidin hastanelere bakın. fakat sadece adamın genetik olarak böbreklerinde bir problem varsa , veya ileride olacaksa steroidler , yüksek proteinli beslenme bunu tetikleyebilir. Yoksa her spor yapan , hatta kür yapan böbrek hastası olacak olsaydı kimse bu sporu yapmazdı.

Bu arada arkadaş yaşına göre kas hacmine sahip görünüyor ama acaba bunun ne kadarı su, ne kadarı yağ, o da ancak diyete girince belli olur.
Bu forumda bir arkadaş diyordu Türkiyede vücutçu yok, ağırlıkçı var. Bence de bu doğru , çünkü bakıyoruz Avrupada Amerikada elemanların kas hacmi kücük de olsa her yaz kupkuru mide ile çatır çutur geziyorlar. ama bizde kolların kalınsa , göğsün iri ise kimse karına bakmıyor, yağlı yağlı dolaşıyoruz. Vücutçu herşeyden önce estetik olmalıdır bence. (NOT: Bu sözlerim bu arkadaşa değil, genel konuşuyorum)

Savas kullandigim Killolar :
Benchpress : 150kg
Deatlift : 200 - 210 kg
Squat : 180kg

Diät :
7.00 Okula gidmeden önce 150 gr yulaf ezmesi sütle we wheyle icip gidiorum.
10.00 Okulda 150gr yulaf ezmesi 6components proteinle we suyla karistirip iciorum
13.00 Evde Tavuk Gözsü (200g) ile pilavla yiyorum (karinm doyacak sekilde)
16.00 Evde Tavuk Gözsü (200g) ile pilavla yiyorum (karinm doyacak sekilde)
18.30 Evde Tavuk Gözsü (200g) ile pilavla yiyorum (karinm doyacak sekilde)
antreman öncesi mstak
Antreman
Direk antremandan sonra Whey we Animal pak aliorum
20.00 Sade (200g Lachs baligi) balik salatayla
22.00 : Casein icerer bir yogurt ayran halinde iciorum .. > Burda ismi Magerquark .. bilmiorum türkiyede warmi

azminden dolayı tebrik ediyorum Türkiyede senin yasındaki gecnler malesef bu sporda senın kadar sanslı degil kendimden yola cıkarsak ogrenci adam icin bu spor biraz isyankarlık gibi birsey basarılarının devamı gelir ins iyi calısmalar !

Maşallahın var vücut 10 numara bulk hali için konuşuyorum bu yaşta bu vücut herkese nasip olmaz ama sana bi tavsiyem yarışmalara hazırlanacaksan Türkiye'ye dönme dönersende yarışmadan sonra dön. Harcanırsın yoksa.

Tebrik ederim gayet basarili bulk bir vucut.Yarismalar demissin,kullaniyomusun bilmiyorum ama streoidsiz hicbisey yapamazsin yarismalarda.her ne kadar turkiyede bu spor ametor spor olarak kabul edilip dogru duzgun bir kazanci olmasada tanidigim butun musabiklar steroid kullaniyolardi.ayrica sendede inceden bi primabalonumsu vucud sezdim sanki :D

Ne alakası var şimdi adam 17 yaşındayım diyor yediğini içtiğini yazmış oraya ne kullanıyorsa onları da yazmış sen kalkmışsın şunu kullanmazsan olmaz bunu kullanmazsan olmaz felan gencecik bir sporcuya tavsiyen bu mudur şimdi senin vücut geliştirme dendiğinde ilk aklınıza gelen bu mu yahu. Yani çalışma disiplini, özveri, hırs, spora karşı olan sevgi felan fasa fiso sizin için tek çözüm var o da şu bu bırakın arkadaşım bunları bırakın bu arkadaş 17 yaşında böyle ise bundan 5-6 yıl sonra çok daha iyisini olur hemde senin dediğin gibi ona buna ihtiyaç duymadan.

Back
Yukarı