• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kerim TOPSAKAL - +90 Türkiye Şampiyonu

fırat 26 dedi:
tek eksik mide kasları..arnold ile ortak yönleri bu sanırım

Katılmıyorum. Göğüs yapısı, kolları endamı Arnold'a benziyor.

odnamok sen benim ne anlatmak istedigimi anladınmı..midede 6 pakı göremedim ben.arnoldunda 6 pakı hiç olmadı o yönden benziyorlar dedim..

Arnold ile ortak yönleri bu sanırım demişsin, bu cümleden ortak olan tek bir yönleri olduğu anlamı çıkıyor. Bende midesi çok iyi demiyorum. Göğüs, kollar ve endamıda benziyor diyorum.

Vücut cok guzel ve bence esas onemli olan vücut yaparken karizmayı ewde bırakmamıs :) bu sporun ana amacı estetik ne de olsa..

yaww bende diyom ki bu adamı ben bir yerden tanıyor gibiyim ama nereden okumadım yadıklarını meğer akçaabatta görmüşüm ben onu şimdi düştü jeton ben kerima biyi akçaabatta görmüştüm yaa hemşerimiz işte daaaa helal yaaa kim tutar seni kerim abiiiii hastayım BB çalışan adamlara ve başarılarına vücutlarına yaa rüyamda görsem o vücut benim inanırsam namerdim ama helal nazar değimesin başarıların devam eeder inşallah trabzonnun gururumuzz sun abiiimmm

İstanbul'da Kerim Topsakal'ı gören bir kaç tane genç bayan yanına yaklaşarak "Acaba hangi sporu yapıyorsunuz? Basketçi misiniz diye sormuşlar". İri ama kaba bir görüntüsü yok.

Back
Yukarı