aLptekinOsman
Üye
Öncelikle kendi uyguladığım tariftir. Benzerleri varsa yorum atabilirsiniz. Gerçekten Tadı çok güzel oluyor ve çok severek tüketiyorum.
Malzemeler :
75 gr. Yulaf ezmesi
1.5 bardak süt veya 1 bardak su
1 muz
1-2 yemek kaşığı bal
tarçın
hindistan cevizi (isteğe bağlı)
İlk önce süt kullanıcaksak sütü kaynatma seviyesine kadar ısıtıyoruz, su kullanıcaksak kaynatıyoruz. Yulafı bir kaseye koyduktan sonra üzerine sıvıyı döküp 1-2 dk sıvıyı emmesini bekliyoruz. O sırada 1 muzu çatal ile ezip yulafa katıyoruz, üzerine balı ve tarçınıda döktükten sonra iyice karıştırıp istersek hindistan cevizini üstüne döküp bi güzel yiyoruz.
Sütü fazla kullanmamızın sebebi ıslak bi yapı yapıyor ve sütle tadı gerçekten çok daha güzel oluyor.
Antrenman öncesi tüketicekseniz su ile yapılmasını öneririm.
Malzemeler :
75 gr. Yulaf ezmesi
1.5 bardak süt veya 1 bardak su
1 muz
1-2 yemek kaşığı bal
tarçın
hindistan cevizi (isteğe bağlı)
İlk önce süt kullanıcaksak sütü kaynatma seviyesine kadar ısıtıyoruz, su kullanıcaksak kaynatıyoruz. Yulafı bir kaseye koyduktan sonra üzerine sıvıyı döküp 1-2 dk sıvıyı emmesini bekliyoruz. O sırada 1 muzu çatal ile ezip yulafa katıyoruz, üzerine balı ve tarçınıda döktükten sonra iyice karıştırıp istersek hindistan cevizini üstüne döküp bi güzel yiyoruz.
Sütü fazla kullanmamızın sebebi ıslak bi yapı yapıyor ve sütle tadı gerçekten çok daha güzel oluyor.
Antrenman öncesi tüketicekseniz su ile yapılmasını öneririm.