Bilgileriniz ve ilginiz için teşekkürler
o zaman babam bu işi biliyormuş diyebiliriz en azından yağdan anlıyormuş
peki sorularım olacak tekrardan çünkü bu beslenme sistemi artık benim sürekli beslenmem olcak snırım yanı istediğim kiloya yağ oranına düştüğümde bırakmıcam değil mi?
şimdi daha fazla protein almak için konserve ton balığı alcağıma günde 50 gram alıyorum onunda içinde 13 gram protein var ama yerli somon satıyorlar büyük yani gerçi yurtdışındaki somonlar gibi değil ama tanesi 8 lira hergün 4 de 1 ini yesem en az 150 gram gelir hem daha doyurucu hemde daha proteinli olmazmı? sizce ne yapayım hergün balık yemek zararlı olmaz sanırım? ne dersiniz
birde şimdi kiloma hala bakmadım p.tesi süpriz olmasını istiyorum spor salonuna başlıcağım gün yani ama 85 kilo olduğumu farz edersek boyum 1.88 yaş 18 benim günlük ne kadar yağ protein karbonhidrat almam lazım ?
bu yediğim salatalarin içinde yani marul olsun havuç olsun içindeki değerleri nerden öğrenebilirim? zaten sanırım bunları yediğim için demin burdan bir arkadaşda ketoya başlamış tuvalet sorunu varmış bu yüzden galiba rahat 2 günde bir tuvalete çıkıyorum. ama ne ağzımda metalsi bi tat var nede bir değişiklik var ama idrarım leş gibi kokuyor
Sanayi yiyecek Konservelerin tuketimi bence uygun değil, çünkü konserve içerisinde ağir metaller bulunuyor.
Evde salamura ile hazırlanmış konserveler bence uygun.
Ağir metaller yüksek toksin içeriyorlar. Dolayısıyla toksinler vücuttaki stresi arttiriyor.
diyelimki konserve yediniz, bunun icin bol bol su içmeyi ihmal etmeyin.
Antioksidanları bu diyetle beraber rahatlıkla tüketebilirsiniz.
İlk zamanlar oluşan baş ağrılarının sebebi birincisi su içmediğiniz için ikincisi beynin ön bölgesinin karbohidrata olan bağımlılığı.
idrarınızda ketonlar görülebilir. Ketonlar yağların vücutta enerjiye çevrilmesi sebebiyle artiyor.
insulin oranı(Ikan şekeri) 75-70 miligram altına düştüğü zaman ketonlar artacaktir.
Ketonlar zararlı değil sakın korkmayın.
Yanlız ketonlar toksiktir derhal vücuttan atılmalı.
Bu yüzden bitki çayları ve idrar söktürücü çayları öneriyorum.
Türk kahvesi maydanoz ve diğer diüretikleri alabilirsiniz.
böylece toksinler dışarı atılacaktir.
günlük alınan karbohidrat miktarı 50-100 gram altında olan bütün diyetler ketojeniktir.
ancak ilk zamanlarda 20-50 gram arasında tutulmalı.
8-10 hafta boyunca klasik ketojenik diet yapıyorsanız haftada 2 gün yükleme günleri yapılmalı
eğer devamlı ketojenik diet yapacaksanız antreman öncesi ve sonrası karbohidrat almanız yeterli.
idman saatleri dışında kesinlikle ağzimiza karbohidrat koymamalıyız.
özellikle karbohidratlarıda kana çok geç karışan karb kaynaklarından tercih etmeliyiz.
unlu ve şekerli gıdalar pastalar kekler börekler çörekler poğaçalar açmalar şiddetle uzak durulmalı. Bütün hazır gıdalar hamburgerler hepsi yasak.
aynı şekilde bitkisel yağlar ve ısıl işlem görmüş yağlar yasak.
hayvansal yağlar serbest. dilediğiniz kadar yiyin ne zaman doydunuz o zaman bırakın.
ayrıca Fin hamamı sauna ve hamam gibi faaliyetlere katılın.
Toksinlerin atılması için sıcağa maruz kalmanızda bir sıkıntı yok.
hem ferahlicaksınız hemde rahatlıcaksınız.
ketojenik diyetin faydalarını inanılmazdır sabredin.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:24 ----------
https://www.google.com.tr/imgres?im...a=X&ei=AxlwTbSkI5HWsgaw9P2CDw&ved=0CEoQ9QEwBQ
ayrıca suraya bak istersen buda paleotik diyet. Ketojenik diyetler içinde abd de en çok kabul göreni.
Son düzenleme: