Ketojen diyet ve Ketosis

antreman oncesi ve sonrasi 30gr karb alinan ketosis diyeti var onu uygulamak daha pratik

Hem daha cok kas insasi icin ise yarayabilir

antreman oncesi ve sonrasi 30gr karb alinan ketosis diyeti var onu uygulamak daha pratik

Hem daha cok kas insasi icin ise yarayabilir

Yürüyüş dışında bir aktivite yapmayı düşünmüyorum bu süreçte. Yürüyüşü antrenmandan sayıyor muyuz? :)

Yürüyüş dışında bir aktivite yapmayı düşünmüyorum bu süreçte. Yürüyüşü antrenmandan sayıyor muyuz? :)

o zaman karbonhidrat hic almaman daha iyi

olabildigince yürü diledigin kadar uzun yürüyüsler yap

kafanı kasırken bile yag yakacak vucudun yorucu olmayan uzun yürüyüsler cok iyi mesela 1 2 saat durmadan yürü zaten yorulma diye birsey olmuyor

hocam tam bulamadım ama bazı yerlerde domates karbonhıdrat gozukuyo bazı yerlerde gozukmuyo bırde bazı yerlerde kuru fasulye taze fasulyedede karbonhıdrat yok gozukuyo

benım sorunum sızın programdakı sebze kısmında 3 gundur bu programı uyguluyorum ama ıspanak olayını zorla kusacak gıbı olarak yıyorum :) ona bı cozum bulsam super olcak yanı bıraz baktım karbonhıdratsız sunları buldum

lahana, pirasa, karnibahar, brokoli, kabak, kuskonmaz, mantar (mantar aslinda sebze degil ama bosver), ispanak, pazi, enginar, kereviz, vs. Marul, salatalik

bunların ıcınden yemek nıtelıgı olanların salatalık marul harıc hıc bırını yıyemıyorum ne ypıcam tavsıye verırmısnız ıspanak yerıne yumurta ıle doldursam o boslugu olurmu veya sucuk yada peynir yoksa ılla bı sebze cesıdı olması lazımmı. sımdıden tessekurler.

marul brokoli avakado lahanaların her turlusu ispanak pazı mantar maydanoz roka dereotu tere bunları yiyebilirsin korkmadan :)

ilk hafta bıtırdım bu rejımı bence gayet klay ve zorlamayan bı rejım aclık hıssı 2. gunden ıtıbaren 0 yakın gıdıyor sımdı 2. haftaya baslıyorum ama tek sorunum sebzeler bu ogunlerdekı yazılan sebzelerdende daha az yıyorum cunkı zorla o kadar yıyebılıyorum bı sorun olmadı benım ıcın ınsallahta olmaz :) bu hafta sonu 2. hafta bıtınce before after yapıcam bı kılo bel gogus olcumlerı ıle ve gozle gorunur bı farklılk varsa fotografta koyarım

ilk hafta bıtırdım bu rejımı bence gayet klay ve zorlamayan bı rejım aclık hıssı 2. gunden ıtıbaren 0 yakın gıdıyor sımdı 2. haftaya baslıyorum ama tek sorunum sebzeler bu ogunlerdekı yazılan sebzelerdende daha az yıyorum cunkı zorla o kadar yıyebılıyorum bı sorun olmadı benım ıcın ınsallahta olmaz :) bu hafta sonu 2. hafta bıtınce before after yapıcam bı kılo bel gogus olcumlerı ıle ve gozle gorunur bı farklılk varsa fotografta koyarım

sebze yemek zorunda degilsin oldukca ye

hayvansal gıdalarda vitamin var zaten hemde hayvansal besinler kat be kat üstün bitkisellere göre bazen ben gunlerce sadece et yag yemis oluyorum

Heldic , ketojen diyeti bu kadar övüyosun ve anladığım kadarıyla bunu bir hayat tarzı olarak benimsemişsin.Ağırlıkta çalışıyorsun bildiğim kadarıyla.Vücut ölçülerini, yağ oranını merak ettim söylermisin ?

hic olcmedim soyle diyeyim

185 boy 90 kiloyum

slm arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum yarın bu diyete başlicam ama akşam menüsüne ıspanak yazdım yarım porsiyon ve bugün gittim aldım ancak nasıl yapacağım ile ilgili bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz? nasıl yapayım? yardım ederseniz memlun olurum herşeyi aldım yarın başlıyorum inş hayırlısı.

annen falan yokmu yada nette yemek tariflerini arat cıkar

sağolun birşey daha sorucam http://www.fitday.com da bi liste hazırladım kendime %64 yağ 30 protein %6 karbonhidrat bu şekilde bi sorun olurmu? 70 kg yim ve diyet 1335 kalori 97 gram yağ 96 gram protein ve 20 gram karbonhidrat oldu diyet sizce nasıl olmuş böyle devam edeyim mi? bugün başladım diyete.

oranlar iyi aynen devam

peki yemeklere kimyon kara biber kekik gibi baharatlar koyabilirmiyim ? tuz koyamıyoruz sanırım? bugün 2. gün diyete uyuyorum dün sabahtan beri karbonhidrat almıyorum çok zor bir diyetmiş.

baharat kullanin baharatlar rafine urun degil ustune insulini dusurmekte faydalilar

Bu diyeti yeni öğrendim fakat bire bir uygulanması çok da kolay değil en azından benim için.Ama genel olarak yediklerimde karbonhidrat miktarlarına dikkat ederek biraz azaltma yoluna gitsem yine de bir faydası olabilir mi?

Evde olduğum süre zarfında her şey yolunda gidiyor ama dışardayken yiyecek fazla bir şey bulamıyorum, hele de çok meşgulsem. Protein barlarını ve protein içeceklerini ayak üstü atıştırmalık niyetine önerir misiniz? Marka tavsiyesinde bulunursanız daha bir şahane olur thums: En azından yanımda bulundururum, gerektiğinde ayak üstü mideye indiririm.

günde 70 gr yağ ve 85 gr protein alsak yetmez mi ketosis için? ağırlık çalışmıyorum, normal spor yapıyorum kardiyoya yönelik.

Back
Yukarı