almam gereken 1600 cl ama ben bunu 800'e düşürecegim, metabolizma yavaslayabilir aynı zamanda kastan da gidebilir ama denemekte yarar var yinede belki ?
2-3 aydır bu diyetin inceliklerini okuyorum. Amerika'da bu sporu yapıp bu şekilde yağ yakmaya çalışan birçok sporcu var. Şunu belirtmeliyim ki bu diyet herkeste aynı etkiyi göstermiyor. En azından okuduklarımdan bunu anladım ama yağ yakmak ve kas kütlesini korumak için en ideal yöntem bence. Nisan ayına kadar fazla bulk olmadan kas kütlesi kazanıp nisandan sonra da vücut yağ oranını tek hanelilere indirmeye çalışacağım. Tek tek hergün ne yediğimi ve hangi egzersizleri yaptığımı yazmayı düşünüyorum . Ayrıca her 2 haftada 1 fotoğraf koyacağım. Tabii nisan ayına kadar vaktimiz var.
Şimdiden uygulamak isteyen arkadaşların soruları varsa seve seve yardımcı olurum. Elimde bu diyetle ilgili çok çeşitli kaynaklar mevcut.
benim tek bildiğim lokma bile pilav vs yenmeyecek beraberinde spor yapıcam çok merak ediyorum o kadar yağlı filan yemeye kilo filan alınır diye ama mekanizmasını çözdüm ekmek vs yemeyin yağlı yemekler sınırsız da olsa bayıyor ve yiyemiyorsunuz ama fıstık çekirdek sınırsız mı onu bilemedim bi