Ketojen diyet ve kfc / wienerwald urunleri

Merhaba ;

Ketojen diyet sırasında KFC tavuk ürünlerini yeme fikrine nasıl bakıyorsunuz ??? tavukların dısındaki kaplama carb ihtiva ediyor olabilir mi ??? ne diyorsunuz ??
bilgisi olan varsa fikir versin lütfen

yada wienerwald 'larda bole bi kaplama varmı ?? bilgisi olan.

eğer bunlar uygun değil derseniz . Ketojenik moddayken ofiste disaridan ne siparis edilir ????

simdiden tsk.

wienerwald daha uygundur

tereyağıda döktürebilirsin üstüne öle bir sosu var

sadece tavuk ye ve ehryerini yemek serbest

ama yanında maks salata al yanı öle patates falan alma

kfc ise oda uygundur ama dısını soy cunku k.h var

Şahsen KFC, Popeyes gibi markaların fast food ürünlerini tüketmenizi tavsiye etmem. Zira, bazı menülerinde kullandıkları tavuk eti değil tavuk kıyması ve içerisinde neler olduğunu bilmek gerçekten güç. Aynı şey Burger King, McDonalds gibi markaların bazı hamburger ürünleri için de geçerli. Ben dışarı çıktığımda yemek için ızgara et ile salata yapan yerleri tercih ediyorum. Birde kepekli makarna yapan bir makarnacım var. Bu tarz ne olduğunu gördüğüm gıda ürünlerini tüketmek, hem kalorilerimi saymak hemde sağlık adına bana daha doğru gelmekte.

yani işyerine evden hazırlayıp goturme sansınız yoksa ve illada dısarıdan soyleyecekseniz ızgara et yapan bir yerler bulabilirsiniz. ben dısarı cıktıgımda ızgara tavuk gogsu ve bolca salata yiyebilecegim bir cok yer biliyorum. ızgara balık dahada keyiflidir. ama kalamar ahtapot salata vs derken hesap baya bir artıyor :) ucuza kapatmanın en iyiy yolu ızgara tavuk bulmaya calışın. ara sıra canınız sıkıldıgında kfc ile deişiklik yapıp yavanlıktan kurtulabilirsiniz.

Back
Yukarı