Ketojen diyet ve yag yakim çalişmalarim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Coyote
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu dietin sonucunu merakla bekliyorum..Hem güçlü bi iradeye sahip olmak lazım hemde bünyenin kaldırabilmesi lazım..İnsan bi yerlerde bayılıp kalır yaa :)

Arkadaslar benim sormak istedigim Ketojenik diyet ile birlikte Thermogenic Yağ Yakıcılar(Örnek: Hydroxycut) kullanmakta bir sakinca varmidir?

Cunku bildigimiz uzere temel olarak Atkins diyetiyle cok benzeyen bir diyet ve Atkins diyetinde kafein nereyese tamamen yasak

Tesekkurler

Kullanabilirsin fakat gerek yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:05 ----------

Bu dietin sonucunu merakla bekliyorum..Hem güçlü bi iradeye sahip olmak lazım hemde bünyenin kaldırabilmesi lazım..İnsan bi yerlerde bayılıp kalır yaa :)

Gayet kolay bir diyet. Açlık hissi olmadığı için iradeyle bağlantılı bir durumda yok. Tek zor kısmı baştaki kolari hesabı. Ayrıca 2. haftadan sonra enerji seviyesinde düşüş bile yaşanmıyor.

Evet ilk mesajdan bu yana tam 6 ay gecmis ama hala bir foto yok, aralarda ha bugun ha yarin ha makinem bozuk denmis bu da topigin samimietini ve inandiriciligini olumsuz yonde etkiliyor.

Burdaki bu diyeti yapan kişilerin fotoğraf koymaması bu diyetin başarısız olduğunu falan ispat etmez. Sadece istenilen yağ düzeyine düşmediği için koymak istemiyordur.Bu diyeti başarıyla yapan ve konuştuğum birçok kişi var. Madem bu kadar fotoğraf isteniyor. Buyrun fotoğraf

znq69f.jpg

2cy2zvt.jpg
5yxfr6.jpg

9q8w9x.jpg

b7nv29.jpg

Bunun gibi birçok kişi var. Kimi 3 ay kimi 1 yıl kimi 2 yıl bu diyetle uğraşmış. Hepsinin ortak noktası disiplinle bu diyeti uygulamak. Bizdeki eksik dayanamayıp vazgeçmek.

Oncelikle fotolar icin tesekkurler ancak elbette ki fotografin bu diyet sisteminin ise yararligini etkileyen bir yani yok. Benim vurgulamak istedigim husus Coyote'nin surekli koyacam demesine ragmen koymamasi, yoksa benimde gunlugum var ama foto koyacagim demediginden bu bir sorun teskil etmiyor.

Ha ama senin ketojen diyet hakkindaki gorusun nedir derseniz ben kendimde uyguladigim gibi herseyin belirli bir dengede alinarak diyet yapilmasi taraftaritim. Gunde iki meyvadan alinacak karbonhidratin hic bir zarari yoktur.Buna karsin icerigindeki elementler enzimler vb maddelerle bu surece yardim dahi etmektedirler. Maalesef biz olaya sadece vitamin mineral acisindan bakiyoruz ve onuda multivitaminle aldigimizi zannediyoruz ancak ne yazikki vitamin mineral disindan adini bile bilmedigimiz vucuda faydali yuzlerce madde barindiriyor meyve sebezeler. Dolaysiyla 1200-1500 kalori civarinda dogal olan herseyden bir miktar alinmalidir kanaatimce.

Kişisel görüşünüze tabii ki saygım var. Dengeli diyeti tercih etmenizi tabii anlarım. Fakat bu daha sağlıklı diye düşünüp yapıyorsanız ben yanıldığınızı düşünüyorum. Tam 1 sene bu diyeti en ince ayrıntısına kadar okudum ve belli bir süre yaptımda. 1 tane bile bu diyetin sağlıksız olduğuna dair bilimsel makale bulamadım. Hatta normal diyetlere nazaran birçok yararı bile var.

boyuma oranla kilom normal ancak bel ve karın çevremdeki yağlardan dolayı bende bu dieti uygulamayı düşünüyorum açıkcası...

selam arkadaşlar ben buraya kadınlar kulübünden transfer oldum bu baktığım üçüncü konu, bayaa bi okudum ilginç geldi.
bu forumu daha çok sevdim birbirinize canımmm ciciiimm böcüüm yazmadan formda kalma çabanız için :P
Birincisi çok farklı bir dünyanız olduğu kesin.(benden) Diliniz terimleriniz çok farklı, azminizse muhteşem.
ikincisi bunları bu konuya neden yazdığımı bilmiyorum. Forum başarısızıyım sanırsam.
üçüncüsü bende baklava karın kaslarından istiyorum 47 kiloyken bile onlardan hiç olmadı bende spora gitmeden olabiliyo mu mekik çekerek mesela bi onu becerebiliyorum.
dördüncüsü ve sonuncusu,, forumdan atılmadan önce ki son cümlem; brad'i sevenler, kötü olamaz.
bench_O

Vay be şaka maka aradan 1 sene geçmiş. Ben ciddi bulk dönemden sonra 2 ayda kendini toparlayan nice sporcular gördüm. Coyoteye üzülüyorum. Konusunu ve bilgilerini okuyup ketojen diyete başlama kararı alan birçok insan oldu bu forumda. Gelişimin negatif olduğunu tahmin ediyorum. Daha öncede çok yanlışını yazdım ama aldırmadın. Umarım bir gün beni şaşırtırsın.

benim bu konudan çıkardığım ders şu

1- ketojenik diyet iyidir
2- diyet ve sporla halledilebilir
3- t3, t4 gibi yardımcılarla uzun vadede sağlığı bozabilecek şeylere bulaşmamak lazım
4- en önemlisi kendini her haliyle kabul etmek, obsesif kompulsif bozukluklara girmemek lazım; ancak azmetmek lazım

yani ruh sağlığı en önemlisi, mutlu bir yüz %9 yağ oranından daha değerlidir.

bu diyeti yapan arkadaş hastanededir muhtemelen yağ yakcam diye karbonhidrat tüketimi 0 indirip eziyet çekenlerden ben 116 kg dan 79 ya düştüm buna benzer diyet uygulayarak sonuç psikolojik saldırganlık;çok büyük bir kas kaybı sonuç olarak diyet yağ yakmak için doktor tavsiyesinde yapın . ben 9 ayda kendimi yeni yeni topluyorum
kol ölçüm 40cm den 33 lere kadar düşmüştü şuan 39 40 arası :) kg 87 86 boyum 1.80

hastanedemidir nerededir onu bilememde. t3 t4 ler kafein tabletler. muhtemelen yağ ve atıcılarda kullanmıştır. antrenandan sonra whey içenlere : wheyler zararlıdır deyip kefir tavsiye eden bir insanın bunları kullanması cok garip geldi bana. ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' sağlıklı yaşam adına şekerden vazgecebilen bir insanın bunu yapması bana cok enteresan geldi. once sağlıklı ve doğal yontemler kullanın. ketojenik diyette bence bu şekilde uygulanmamalı. meyveler cok onemli anti oksidan - vitamin - mineral kaynaklarıdır. bunları doğal yollardan almak dururken gidip multi vitamin hapı almakta saçma sapan bişiy. ayarında tuketin yeter. ne ketosisi bozarsın nede başka bişeyi.

• Like
Reactions: Azi
kimsenin hasta oldugu falam yok :)

Kimseleri birseylere zorla inandirmak zorunda da degiliz hayat sizin saglik sizin

Umarim bunlari bir gun hastahanede ogrenmek zorunda kalmazsiniz

Tum hastaliklarin kaynagi beyindir. Ketosisin ilk olarak beyin uzerine etkisi var ve beyini tedavi edici yonde bu cok degisik bir asama once kendinizi tanimaniz lazim

Coyote ben ve diger dusuk karbonhidrat tuketimi yapan arkadaslar hic karbonhidrat almamalarina ragmen sapa saglamlar hic de hasta olmuyoruz :)

Buraya yazmamamizin tek sebebi bos tartismadan baska bir olay olmamasi.

Beyindoktoru.com u ziyaret edin bir beyin doktorunun ketosis in beyin ve insan sagligi uzerine olan faydalarini okuyun :) bir koseye not edin 60 i gecince olabilme ihtimaliniz cok yuksek olan alzheimer parkinson gibi beyin hastaliklarinda sizi sadece ketosis kurtarcaktir cocuklariniza bu diyeti vasiyet birakin ki sizi iyilestirsinler :)

1senedir coyoteden haber alınamıyor. Hiç foruma da giriş yapmamış umarım kendisinden haber alırız. Coyote ben dahil herkese keto dietine sürükleyen ve yaşam stiline sokmaya çalışan bir insandı. Tabi hala keto ve yağlı diyetler tartışılmakta. :)

köy hayatında inzivaya cekilcegini söylüyordu belkide inzivadadır :)

hakikaten çok güzel bir konu...

Tabi devam ediyorum benim yasam stilim oldu ölene kadar keto paleo karısımı

Back
Yukarı