Bu tarz uç diyetleri ben önermiyorum. Zayıflamak istiyorsanız aldığınız kaloriyi hesaplayın, azaltın ve zayıflayın. Olay bu kadar basitken bu tarz zor ve pahalı diyetlere girmek bana göre mantıksız.
Ayrıca bu diyeti uzun süre sürdüremezsiniz. Eninde sonunda bırakacaksınız ve verdiğiniz kiloları büyük ihtimalle geri alacaksınız. Bu diyet yerine miktarı azaltılmış dengeli bir beslenme çok daha sağlıklı olacaktır.
ilgine teşekkür ederim.
Ancak hiçte senın düşündüğün gibi değildir.
Bu diyet anabolic bir diyettir ve zayıflamak ile yağ yakmak arasında ben diyim asya sen de avrupa kadar fark vardır arasında.
Senin bahsettiğin tarz bir diyetle yaptıgım kas kütlesini nasil korurum söylermisin?
Bu diyetin en buyuk özelliği kas kaybını engellemesidir ve ileri seviye sporcu diyetlerinden birisidir.
bunu atkins diyetinden ayıran en buyuk özellik ne biliyormusun?
Hafta sonu yapılan karbohidrat yüklenmeleri.
Ayrıca hiç bir diyet insulini bu kadar alt seviyelere düşüremez.
İnsulin dusmediğinde ise yağ yakmak imkansızdır.
diyet kaliteli besinler ister.
Diyette kaslarını beslemessen mahvolursun. KAzandıgın 3-4 kg kas kütlesinin yarısını kaybettiğinde bunun hiç bir anlamı olmaz.
Araştırmalar gösteriyorki, du diyetle kas kaybetmek imkansızdır hatta uzerine kas dahi koyuyorsunuz.
Bir bayan ile bir vücut geliştirme sporcusu arasındaki farkı anladınız şimdi.
yukarıdaki öneriyi yaparken, neye göre önerdiğinizide belirtirseniz sevinirim.
Cunku bu diyet Bred pitt dahi ve bir çok profesyonel sporcunun yağ yakma diyetidir ve süper işe yaramaktadir.
Testosteron ve diğer anabolic hormonların yapımınıda alınan yüksek yağ sayesinde arttiririz.
Hafta sonuda karbohidrat yüklemesini yaparız.
Böylece 3-4 gunluk glikojeni vücuduna depolarsın.
Bir öneri yaparken lütfen dayanak noktalarınıda belirtirseniz sevinirim.