BUnlarin arasinda kilo verme bakiminda en ufak bir fark bile yoktur aksini iddia etmek tamamen bilimsellikten uzaklasmaktir.
Verdigin linklerin hicbir espirisi yok kusura bakma.Bende bir site acar ve bilmemne hastanesinde yapilan arastirmaya gore her aksam muz yiyenlerin muz yemeyenlere gore daha uzun yasadiklarini iddia edebilirim.Onemli olan bu iddianin saygin bilim cevrelerince dikkate alinmasidir.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:34 ----------
Simdi ketojen diyeti yapmaya karar vermis arkadaslara sunu soylemek istiyorum.Bu diyeti uzun sure yapamazsiniz.Prof Mehmet Aydin TAs devri diyeti diye bir kitap yazdi onu edinebilirsiniz ozunde ketojen diyeti anlatiyor zaten.YAlniz benim anlamadigim birsey var madem dusuk karbonhidratli bir beslenme bizim genetik yapimizda var cunku dusunurseniz tarim toplumuna gecilmeden once kimse ekmek,patates vs yiyemiyordu.DAha cok et agirllikli beslenmek zorundaydi insanlar.O halde neden bu diyeti uzun sure devam ettiremiyoz
Yabanci forumlari da takip ediyorum insanlar cok kisa bir sure bu diyeti devam ettireiliyorlar halbuki bu diyet genetik yapimiza uygun degil mi,
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:49 ----------
Simdi ketojen diyeti yapmaya karar vermis arkadaslara sunu soylemek istiyorum.Bu diyeti uzun sure yapamazsiniz.Prof Mehmet Aydin TAs devri diyeti diye bir kitap yazdi onu edinebilirsiniz ozunde ketojen diyeti anlatiyor zaten.YAlniz benim anlamadigim birsey var madem dusuk karbonhidratli bir beslenme bizim genetik yapimizda var cunku dusunurseniz tarim toplumuna gecilmeden once kimse ekmek,patates vs yiyemiyordu.DAha cok et agirllikli beslenmek zorundaydi insanlar.O halde neden bu diyeti uzun sure devam ettiremiyoz
Yabanci forumlari da takip ediyorum insanlar cok kisa bir sure bu diyeti devam ettireiliyorlar halbuki bu diyet genetik yapimiza uygun degil mi,
İyide aramızda gunde 1 kilo et alabilecek biri varmi? ülkedeki et fiyatları ne kadar biliyormusunuz?
Ben iddia ediyorum bu diyet tam bir sporcu diyetidir. Gunde yarım kilo dahi et yiyebiliyorsanız şanlı kesim insanlardan sayılırsınız.
Sizin iddia ettiğiniz şekilde yumurta süt peynirle olacak iş değil bu diyet.
Yabancıların bize göre şansları çok düşük fiyatlara et tüketimi yapmaları.
Şu forumda saysanız bir elin parmaklarını geçmez gunde yarım kilo et yiyebilecek insan sayısı.
Hiç bir besin, bodybuilding dünyasında kırmızı etle yarış edemez.
O yüzden bu diyetin tam olarak işe yaraması için, kırmızı et şarttır.
Zaten bilen bilir, oturup 1 tabak tepeleme 3-4yumurtalı et yediğinizde bırakın ekmek yemeği miğdeniz patlayacak gibi olur.
Ortalama 7 saatlik bir sindirim süresine sahiptir bu mükemmel besin.
En kaliteli karbohidrat bile 4 saatte sindirilirken, yarım kilo et yediğinizde 7 saat vücudunuzu beslersiniz.
üstelik testosteron ve diğer anabolic hormonların yapımına ayrı etki eder ve kas kütlesi alma konusunda hiç bir besin kırmızı et yerini tutamaz.
Kolesterol sorunu oldugundan yakınılır ancak, kardio yapan adama hiç birşey olmaz.
Genellikle 40 yaş üstü insanlara kırmızı et önermezler.
Ülkemizde beslenme uzmanları ağız birliği etmişcesine bu mükemmel besinide diyet listelerinden cıkarırlar.
Bir sporcu için kırmızı et, kaliteli karbohidrat kadarda değerlidir.
Bu diyet uzun sureli devam edilmemek uzerine kurulu zaten. Amaç karbohidrat depolarını doldurup, insulin seviyesini düşürmek.
Böylece yağ işemeye baslıyorsunuz ve her hareketinizde yağ yanıyor.
Herhangi bir karbohidrat diyetinden tek farkı, Dusuk karbohidratla beslenirken eksik enerji yağdan karşılanır. Buda nerdeyse ketosisle aynı duruma eş değerdir.
Ketosisin tek farkı insulini dusurerek, yağ yakmanızı ve hatta tuvalete gittiğinizde yağ işemenizi sağlar.
Herhangi bir zararını iddia edenler varsa bilimsel verilerle konuşabilirler.
Bu diyeti yapanların, daha sonraki dönemde çok daha az karbohidratla doyum sağladıgı ispatlanmıştır.
Karbohidratların sadece kaliteli olmayanlarının seytan oldugunu söyledik.
Bu gun bir kesme şeker bile insulini arttirmaya yeterde artar zaten.
İnsulin yükselmesi yağ depolanması ile eş değerdir.
Aramızda tatsız tussuz karbohidratlarla beslenen kaç arkadaşımız varki?
Bunun sebeplerinden biride işte et yoksunluğudur. Ülkemizde et fiyatları malum o yuzden hiç birimiz doya doya yiyemiyoruz.
Bu diyetin işe yaramadıgını iddia eden, hayatında diyet yapmamıştır iddia ediyorum.