Keto diyetiyle çok içli dışlı oldum cok etkisini gördüm söyliyim. Kesinlikle yag yakimi acisindan dunyadaki en etkili diyettir hicbir rakibide yok acık açık . Bikac bisey söylemek istiyorum yardimci olur insallah. Öncelikle gariptir ama alkol ketodan cikarmaz. Yani en ufak bir karbonhidrat (1 kasik pilavda olsa ) ketodan cikartir direk ketosis moddan cikarsin ama alkol gariptir ki cikarmiyor ketodan . Tabii bunu dedim diye her aksam içme sakın hatta bence hic icme yükleme günleri haric alkol. Böyle cok cok ciddi ölüm kalim meselesi falan olursa diye aklinda bulunsun yani

Kas kaybi yasamak istemiyorsan eger yükleme yapmalisin . Ben 10 gunde bi yapiyordum sen kendine göre vucuduna göre yap hissedersin zaten ihtiyacin oldugunu. Yuklemede de bikac konu vardi unuttum simdi

ama ilk baslarda basit karbonhidratlarla baslayip sonlara dogru komplex karb al. Yuklemeden önce full body yapmalisin o gün idmandan ciktiktan 45 dk sonra yuklemeye basliyosun ben dondurma kola olarak basliyordum yuklemeye. Yuklemeden sonra tekrar ketosise girmek icin ilk 2 gun %80 yağ %20 protein al proteininde az olmasi lazim insulin hizla düşsun. Sonrasinda proteini arttiriyolar ama arttirmafan yapanlarda var sana kalmis ama sunu unutma yağ miktari ( gr olarak) her zaman proteinden fazla olmasi lazim ketosiste kalmak icin. Yag yakip yakmadigini anlamanin en iyi yolu yukleme gunu idman öncesi aynaya bakmak en temiz o zaman anlarsin. Bol salata ye kahve cok icme kabızlık ketonun en kötü yanı aşırı kabizlik cekersen 7 gunde bir de yukleme yapabilirsin . Aklima gelenler bu kadar unutma bu diyetin adı keto ( yaģ) diyeti atkins diyeti falan gibi yuksek protein almamalisin forum biraz yabanci bu tarz beslenmelere. Yabanci forumlarda bakiyorum 1.2 gr protein alarak yapiyolar bu diyeti

umarim hedefine ulasirsin.