feritferitxd
Üye
Merhaba sayın bb üyeleri,2 ay önceye kadar bir haftadan fazla spora gidemeyen biriydim. Bir anda aldığım kararla sıkı bir diyete başladım.İlk ayda haftada 6-7 gün spora giderek (2 gün hitt kardio) ve antreman sonlarına 25 dk hitt ekleyerek 4 kilo verdim. İkinci ayın ilk yarısı low-carb yaptım daha sonra ketolojik diyete geçtim. Şuan ketoda 2.hafta devam ediyorum. ( son 2 haftada 2 kilo yağdan verip 500 gram kas eklemişim.) Her hafta bu konuya son durumumu ve fotoğraflarımı ekliyeceğim.
Amacım sixpack'leri belli etmek,bunun için her gün programımı sonuna 10-12 set karın ekliyorum kramp girmeden kalkmıyorum.
Makrolarım : 130 gr protein( whey hariç), 100-140 gram yağ, 5-15 gram karbonhidrat.
Diyette ilk günler çok zorlandım sürekli canım karbo çekiyordu .İkinci haftada özellikle 1 -2 gün çok kötü oldum.2 haftadan sonra normale dönmeye başladı.Ketostixlerimde şuan keto modda olduğumu gösteriyor.
SUPPLEMENTLER
1) OPTİMUM GOLD STANDART WHEY - PROSTAR WHEY ( Bir gün birini bir gün birini içiyorum)
2) Muscletech liquid amino
3) Muscletech hydroxycut hardcore elite (Yarın gelicek)
FOTOLAR TARİH 20.02.2015[DOUBLEPOST=1424483385][/DOUBLEPOST]VİTAMİNLER : Balık yağı, b vitamini,çinko ,magnezyum
Amacım sixpack'leri belli etmek,bunun için her gün programımı sonuna 10-12 set karın ekliyorum kramp girmeden kalkmıyorum.
Makrolarım : 130 gr protein( whey hariç), 100-140 gram yağ, 5-15 gram karbonhidrat.
Diyette ilk günler çok zorlandım sürekli canım karbo çekiyordu .İkinci haftada özellikle 1 -2 gün çok kötü oldum.2 haftadan sonra normale dönmeye başladı.Ketostixlerimde şuan keto modda olduğumu gösteriyor.
SUPPLEMENTLER
1) OPTİMUM GOLD STANDART WHEY - PROSTAR WHEY ( Bir gün birini bir gün birini içiyorum)
2) Muscletech liquid amino
3) Muscletech hydroxycut hardcore elite (Yarın gelicek)
FOTOLAR TARİH 20.02.2015[DOUBLEPOST=1424483385][/DOUBLEPOST]VİTAMİNLER : Balık yağı, b vitamini,çinko ,magnezyum
Eklentiler
Son düzenleme: