Kevin Levrone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MK #7

Üye
levrone_kevin_34.jpg

levrone10.jpg

levrone_kevin_58.jpg

KevinLevrone.jpg

f_148.jpg

f_112.jpg

levrone6.jpg

image069.jpg

1111240777_1226.jpg

kevin_levrone.jpg

Kevin5.jpg

Schouders01.jpg

levrone011rf.jpg

Bu resmi Mr.Olympia 2003 ile ilgili bi sitede buldum nolmus anlamadım
linki :
http://mr-olympia-2003.ronnie.cz/index.php?clanek=231
231_3.jpg

188.jpg

levrone.jpg

45375MG-KevinLevrone1-med.jpg

nolmus ya. enfeksiyonmu kapmis.. 8)
Bu arada Kendisi BByi birakti ve Hollywooda yonelmis.. ayrica fitnessci su an... Resimleride vardi forumda..

sizi bilmem ama ben simdiki halini çok begendim.evet bu halde yarismaya bile katilamaz ama bence çok estetik duruyor.veya söyle söyleyeyim,benim hosuma giden vucut sekli bu :oops:

saydam dedi:
sizi bilmem ama ben simdiki halini çok begendim.evet bu halde yarismaya bile katilamaz ama bence çok estetik duruyor.veya söyle söyleyeyim,benim hosuma giden vucut sekli bu :oops:

Kesinlikle...

Benim anlamadığım bu adam nası bu hale gelmiş...

Ne bu abi adam resmen erimiş yahu...

Balon mu bunlar bırakınca iniyo böle hemen çok ilginç gerçekten...

Demekki ronnie de 1 kaç yıl çalışmasın o da mı buhale gelecek...

Bu arada fitness çi hali gerçekten çok daha estetik...

Her pro. bodyci sporu bıraktıktan sonra insan gibi olan yaşantısına geri dönüyo bunlardan biriside Kevin,
Yorumlara bakıyorumda fitnessçı halini beğenmeyen yok :)

Simdi fitnessci hali bile kalmamis :oops: NEREDEYSE

arkadaslar yıgıdın oldurun hakknı yemegın bu adamın bu halıne laf atıosunuz ama sanmıyorum kı bunun yarısı kadar oldugunuzu :?:

musty2 dedi:
arkadaslar yıgıdın oldurun hakknı yemegın bu adamın bu halıne laf atıosunuz ama sanmıyorum kı bunun yarısı kadar oldugunuzu :?:

Musty benim yazıyı kastediyorsan ciddi olarak öyle düşünmediğim belli di mi ;)

vayy be koskoca kevin ne hallere düşmüş biz seni büyükken seviyoduk bu nedir böle kevin :shock:

musty2 dedi:
sen bence bırak artık bu foruma yazı yazmayı falan abi.....

bence kevinin eski hali daha iyiydi ne bileyim gözümüz öyle görmeye alışmıştı şimdi ise yazık onca emeğe :cry:

ya bu adam o vücutçu haliylede holywooda atılamazmıydı acaba nie yazık deilmi yılların emeğine yaaa.Harbi onca emeğe yazık bence....

abi adam aşmış olayı aşmış aga süer bence laf yok levroneye

kevin lavronenin son hali bence cok iyi bu adam bir zamanların buyuk isimlerinden biriydi ama sonucta oda coleman oldugu sürece kazanamayacagını anladı ve farklı bir alana yöneldi bencede iyi yaptı.

Back
Yukarı