• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Kg 57, Yaş 14 , 4.Ayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kemald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zayıf ve yağsız olman senin avantajın dört ayın olmuş fazla bir şey beklememek gerekir salona gidiyormusun beslenme şeklin nasıl ?? onlarıda yaz göğüs ve karın iyi görünüyor. başarılar.

Maşallah. Yaşın çok elverişli, erken yaşta spora gidiyor olman çok büyük avantaj.. Yağsız olduğun ıçın temız bı sekılde beslenırsen bu vucut alır basını gıder. Sakın bırakma gayet güzel gidiyorsun.. Adele olarak kg almaya bak. Bunun yoluda tamamen sıkı çalışma, beslenme ile alakali.

zayıf ve yağsız olman senin avantajın dört ayın olmuş fazla bir şey beklememek gerekir salona gidiyormusun beslenme şeklin nasıl ?? onlarıda yaz göğüs ve karın iyi görünüyor. başarılar.

Evet salona gidiyorum.Beslenme şekil olarak bir sey yapmıyorm rastgele yemek yiyorum bir programım yok yani.

Maşallah. Yaşın çok elverişli, erken yaşta spora gidiyor olman çok büyük avantaj.. Yağsız olduğun ıçın temız bı sekılde beslenırsen bu vucut alır basını gıder. Sakın bırakma gayet güzel gidiyorsun.. Adele olarak kg almaya bak. Bunun yoluda tamamen sıkı çalışma, beslenme ile alakali.

İlk hedefim kg almak zaten. Yorumun icin teşekkür ederim.

Temiz hatlara sahipsin eski fotoların olmadığı için gelişim adına bir şey söyliyemiyorum.Vücut hatları belirgin sadece büyümeye ihtiyacın var.

Beslenmeni düzenlemeli temiz protein ve karbonhidratla güzel bir bina yapmalısın.Yaşında çok ideal.

Yorum icin tesekkür ederim . Söylediklerini dikkate alacagım thums:

keşke bende senin yaşında başlasaydım bu spora....

doğru beslenerek yağsız bir şekilde kilo alarak devam et . bir 4 ay daha geçtiğinde daha iyi olacaktır.

Kemal yeni fotoraf yokmu yavv :D

Herkezin spora başlamak isteyeceği vücut bence yağsız zayıfsın karın çizgilere ayrılmış diyetle falan uğraşmadan direk hacim kazanacaksın düzenli beslenme ve disiplinli çalışmayla çok iyi şeyler seni bekliyor yemeğime dikkat etmiyorum demişsin forumu araştır beslenme hakkında bilgiye sahip olman işini kolaylaştırır :)

Back
Yukarı