Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yıllardır kick boks yapmak istiyorum ve aşırı hevesliyim ancak çok zayıfım, hem bu sporu yapıp hemde kilo alabilir miyim yani hacim mi kazanırım yoksa fazla bişey beklemeyeyim mi
boy: 1.82
kilo: 65
hedef kilo: 80
Ağırlık kaldırmadan hacim kazanman zor. Boxla yağ atacağın için kasları belirgenleştirirsin hatta biraz kas artışı da olur bacak ve sırtta ama hipertrofi beklemek yanlıs olur bence
Ağırlık kaldırmadan hacim kazanman zor. Boxla yağ atacağın için kasları belirgenleştirirsin hatta biraz kas artışı da olur bacak ve sırtta ama hipertrofi beklemek yanlıs olur bence
aynısını ben yazacaktım. kickbox genelde kilo vermek yağ yakmak isteyenlerin define olmak isteyenlerin tercihi. sıklet yükseltmek istiyorsan boksa başlayabilirsin. ama hiç antrenman deneyimin yoksa gerçekten ölümcül gelecektir.