Kick Boksa Yeni Başlayacağım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Syclous
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boy 1.74 kilo 60 . kick boksa başlıcam yarın. sizce vücudum azda olsa gelısır mı kollarım falan kalınlasır mı yanı bıde 60 kilodan beslenmeme falan dıkkat ederek 70 e falan cıkabılır mıyım?
Sadece zaman gecırmek ıcın gıdıyorum .

sadece zaman için gidiyorum dersen bi işe yaramaz. bi fitnessci gibi vucut bekleme ama fit ve kaslı olursun sporda acıkcaksın ekstra diyetle kilo alırsın ama yağlanmadan almaya bak. :)

cevap verdıgın ıcın tesekkurler :)
Kickbox antremanları haftada kaç gün ve ne kadar ücret ödeyeceksin.Bizim burda bir yere sordum aylık 120tl haftada 3 gün antreman iyi mi acaba ?

kickbox çok iyi kondisyon yapar antrenman bitiminde fazladan şınav barfiks ve kol hareketleri ile kendini güçlendirirsin ama maçlara çıkma

Adam K1 Kickboks maçlarına çıkmayacak, amatör kask takılı üç bes yiyecek aynı oranda vuracak, 7 yıl yaptım bu sporu ne burnum kırıldı nede başka bir şey abartmanyın

Daha dur kardeşim maça çıkmak öyle kolay degil bende kick boks yapıyorum yarın lisansım çıkacak ne zamndır gidiyorum bubiş aceleyi sevmez azimle çalışman lazım bide ASLA PES ETME
Yok öyle direk tabiki olmaz :).Önce tüm teknikleri öğrenip geliştirmem lazım.Buda en az 8-9 ay alır.Daha başlamayamadım ailem biraz sorun çıkardı.Para verip dayak mı yicen diye zor ikna ettim.En kısa sürede başlayıp ASLA PES ETMEYECEĞİM inşallah.

Back
Yukarı