sadece zaman için gidiyorum dersen bi işe yaramaz. bi fitnessci gibi vucut bekleme ama fit ve kaslı olursun sporda acıkcaksın ekstra diyetle kilo alırsın ama yağlanmadan almaya bak.![]()
Kickbox antremanları haftada kaç gün ve ne kadar ücret ödeyeceksin.Bizim burda bir yere sordum aylık 120tl haftada 3 gün antreman iyi mi acaba ?cevap verdıgın ıcın tesekkurler![]()
Maçlara çıkma derken neden çıkmamayı öneriyorsun ? Bende yeni başlayacağım ama şimdiden maçlara çıkmak istiyorumkickbox çok iyi kondisyon yapar antrenman bitiminde fazladan şınav barfiks ve kol hareketleri ile kendini güçlendirirsin ama maçlara çıkma
Dediğin doğru orasıda var :/ Ama ben bunlara raümen maçları istiyorummaçlara çıkınca burnun kırılacak kafana aldığın her darbede beyin hücrelerin ölür yazık olur sana
Daha dur kardeşim maça çıkmak öyle kolay degil bende kick boks yapıyorum yarın lisansım çıkacak ne zamndır gidiyorum bubiş aceleyi sevmez azimle çalışman lazım bide ASLA PES ETMEDediğin doğru orasıda var :/ Ama ben bunlara raümen maçları istiyorum![]()
Yok öyle direk tabiki olmazDaha dur kardeşim maça çıkmak öyle kolay degil bende kick boks yapıyorum yarın lisansım çıkacak ne zamndır gidiyorum bubiş aceleyi sevmez azimle çalışman lazım bide ASLA PES ETME
İnşallah başarılarYok öyle direk tabiki olmaz.Önce tüm teknikleri öğrenip geliştirmem lazım.Buda en az 8-9 ay alır.Daha başlamayamadım ailem biraz sorun çıkardı.Para verip dayak mı yicen diye zor ikna ettim.En kısa sürede başlayıp ASLA PES ETMEYECEĞİM inşallah.