Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kick boks sporu ile uğraşıyorum. bana Tavsiye edebileceğiniz supplement besin takviyesi var mıdır yoksa BB'e uygun bir beslenme supplement programı işimi görür mü?
düzenleme: konunun yeri burası mı emin olamadım eğer değilse özür dilerim.
Ağırlık çalışmıyorsanız bence israf olur.İllaki kafaya koydum diyorsan kreatin ideal olabilir.Yada yıkımı minimuma indirmek için bişeyler alınabilir,malum kick boks idmanları ortalama 1,5 ila 2 saat arası değişiyor ve nabız sürekli yüksek.
O zaman gerekli beslenmeyi gerçekleştiremiyorsan whey protein alabilirsin.Bir sonraki tercihin ise kreatin olabillir.Yada yıkımı önleyici bir ürün alabilirsin. thums:
bana önermemişlerdi ikisini birarada yürütmemi kickbox kasları uzatıyo bb ise şişirdiği icin ikisini birarada yapıldığında geç gelişim olur denmişti o yüzden kickboxu bbden daha sonra bir zamana ertelemiştim umarım sen başarılı olursun ikisini birarada yürütüyorsan bence whey protein yeterli olucaktır