15 yaşındayım.Boyum 1.80 ve 63 kiloyum... Forumu bir ara çok sıkı takip etmiştim ve VG'ye başlama kararı almıştım ancak bazı hareketleri boy uzamasını durduğu gerekçesiyle bir süre erteledim bu kararımı... O yüzden hem kilo olarak düşük olmam hemde vg yapmamam sebebiyle cılız bir vücudum var...Yani kalıp olarak ince yoksa bilek güreşlerinde falan fena değilimdir
Kickboksa yazılma kararı aldım. Yarın ya da sonraki gün salona gidicem hocayla konuşmaya fakat ondan önce sizlere bir kaç sorum olacak. Hoca işte atıyorum bu kalıpla seni kickboksa başlatamam işte 2 gün body bench_O 1 gün kickboks başlayalım tarzı bir açıklama yapar mı? Eğer yaparsa büyük ihtimal kickbokstan vazgeçerim. Varsayalım bunu demedi kendi ufak bilgim ve hani düz mantıkla düşündüğümde kickboksun boy uzamasına bir engeli yok
aksini savunan varsa söylesin... Müsabık olmak gibi bir amacımda yok tamamen vücudumu eğitmek ve kendimi savunmayı öğrenmeyi amaçlıyorum. Aikido judo vb. bu forum ve benzer forumlardaki konuların tamamını okumaya çalıştım ancak hani yumruklarla tekmelerle a32 kendini savunmak daha böyle rahat geldi
diğerleri hiç bana göre değil gibiydi. O yüzden başka bir savunma sanatı ya da dövüş sporuna yönelmedim. Teşekkürler 

Son düzenleme: