Kickboksa baslamayi düşünüyorum

Herkese merhabalar arkadaslar. Kendimi savunmayi oğrenmek icon kickbpksa baslamayo dusunuyorum. Işe yararmi yumruklarım sertlesirmi kebdimi diaarida rahat biçimde savunabilirmiyim ? Birde ilerlemek istiyorum bu sporda yani meslek haline getirmek istiylrum profosyonel olmak. Bilenler bilir Istanbul'da Leventte Ramazan Beyazkaya var eski kickbokscu. Kickboks dersleri veriyor. Oraya gitmeyi dusunuyorum. Cevaplarini bekliyorum..

Öncelikle yaş kaç profesyonel olmak istiyorsan yaş önemli çünkü karşına bu sporu 10 yıldır 15 yıldır 20 yıldır yapan adamlar çıkacak.Profesyonel ile amatör olmak çok ayrı şeyler.Profesyonel olduğunda bu mesleğin olmalı.Kendmi savunabilir miyim demişsin.Tabikide savunursun boks ve kickboks sokakta çok etkilidir.Ben 1 senedir boks yapıyorum sparringlerle ve antremanlarla kendini koruyacak hale gelirsin.Hersey senin çalışma azmin sabrın ve cesaretine bağlı

Öncelikle yaş kaç profesyonel olmak istiyorsan yaş önemli çünkü karşına bu sporu 10 yıldır 15 yıldır 20 yıldır yapan adamlar çıkacak.Profesyonel ile amatör olmak çok ayrı şeyler.Profesyonel olduğunda bu mesleğin olmalı.Kendmi savunabilir miyim demişsin.Tabikide savunursun boks ve kickboks sokakta çok etkilidir.Ben 1 senedir boks yapıyorum sparringlerle ve antremanlarla kendini koruyacak hale gelirsin.Hersey senin çalışma azmin sabrın ve cesaretine bağlı
Merhabalar. 20 yasindayim ama 18 flan gosteriyorum 175 civari boyundayim. Bu sporu cidden istiyorum. Gidecegim salondaki hoca milli takim antrenoru ayni zamanda zamaninda tarik solağın organize ettigi show tvde yaýinlanan k1 dovuslerine cikiyodu. Dunya sampiyonu. Ooyleki salin evime otobuslerle 1 bucuk saat uzaklikta. O derece vi istegim var yani

O zaman hayallerinin peşinden git ve yüreğini ortaya koyarak çalış yapabilir miyim diye düşünme yapacağım de ve yap başarılar dilerim.

Back
Yukarı