Kilo alımı için 3000+ kalorili milshake hazırlama

Arkadaşlar varmı çok yüksek kalorili milkshake hazırlamayı bilen.Şu videoda 3.500 kalorilik içecek hazırlıyor fakat içine ne katıyor anlamıyom ingilizcem yok.
https://www.youtube.com/watch?v=H0rA2WbBYV4

500 ml serious mas 1.250 kalori veriyor ben bunu 1 litre sütte 5.000 kalori yapmak istiyom içine ne katmalıyım günde 8 bin kalori almak istiyom :)

Son düzenleme:
robottan gramajına göre kuruyemiş bal bisküvi tam yağlı süt vs. geçirip eklersen 5000 i bulursun, hayırdır sumo müsabakalarına mı katılacaksın

içine koydukları 2ölçek serious mass 2500 kalori yapıyor direk zaten
buz , su , fıstık ezmesi , bal , fındık veya yine fıstık tarzı bişey en sonra dondurma koyuyor .

istediğin kadar vg. yap ama günde 8bin kalori ile sadece obeziteye doğru yol alırsın bence

Son düzenleme:
Kardeşim yapma bir öğünde alacagın 8bin kalori zararlı olacaktır.

8000 kalori ? 105+ kg halterciler bile o ağır antrenmanlara rağmen bu kadar abartmaz...
kg ı kas olarak değil yağ olarak alman bir işine pek yaramaz
seviye seviye arttır

Mutantmısın acaba? 8 bin kalori, üstelik 1 öğünde alma çabaıs neden? bazal metabolizmanın +300 den daha fazla kalori daha fazla kas yapmanı sağlamaz.

ya arkadaşlar 4.500 kalorilik 1.5 litre bir milhshake hazırladım ben bunu 2 öğün içiyorum yan hergün fazladan 9 kalori alıyorum 1 haftadır yapıyorum tam 4 kilo aldım.Zararı olurmu sizce geceleri kusuyom bazen.Miğdemde çok bulanıyor sizde devam etmelimiyim,lütfen blen biri yorum yapsın

Back
Yukarı