Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm..
Kendimden bahsediyim. yaşım 16 . 1.80 boyundayım 59 kiloyum.
Ve kilo almak istiyorum.
Gün içinde besin olarak ne yaptığıma gelince..
Ben sabah 11 de uyanıyorum ve kahvaltıda bazı günler patates kızartması yumurta genelde ise peynir falan yiyorum çok değil tabi.
Aralarda ise eger evde çikolata varsa onları yiyorum
akşam ise normal bir ögün gibi düşünün çok yemem. onun haricindede 2-3 bardak süt içerim.
Şimdi ise ögünlerimde güzelce besleniyorum ve ara ögünlerde süt içiyorum veya bi ögün daha katıyorum. ve gece yatmadan önce ek olarak 1 bardak ballı süt , 3 tane haşlanmış yumurta , 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve de 2 tane maximus çikolata
Ben bu yaptıklarımı 3 ay boyunca devam ettirsem sizce 3 ay sonunda kaç kilo ile çıkarım.
Kendimden bahsediyim. yaşım 16 . 1.80 boyundayım 59 kiloyum.
Ve kilo almak istiyorum.
Gün içinde besin olarak ne yaptığıma gelince..
Ben sabah 11 de uyanıyorum ve kahvaltıda bazı günler patates kızartması yumurta genelde ise peynir falan yiyorum çok değil tabi.
Aralarda ise eger evde çikolata varsa onları yiyorum

Şimdi ise ögünlerimde güzelce besleniyorum ve ara ögünlerde süt içiyorum veya bi ögün daha katıyorum. ve gece yatmadan önce ek olarak 1 bardak ballı süt , 3 tane haşlanmış yumurta , 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve de 2 tane maximus çikolata

Ben bu yaptıklarımı 3 ay boyunca devam ettirsem sizce 3 ay sonunda kaç kilo ile çıkarım.