kilo alamıyorum kurtmu var

yıllardır merak etmişimdir.oldum olası zayıfımdır. acaba bağırsak kurdumu var. internette araştırdım pek bilgi bulamadım açıkçısı doktora git vs. diyolar. Bende üşendiğimden gitmiyorum. En açık belirtileri nelerdir. Daha önce sizdede varmıydı. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Fitnessa yazılıyorum kilo almak için eğer kurt varsa motivasyonum -9999 bine kadar düşer. Şimdiden saolun

yıllardır merak etmişimdir.oldum olası zayıfımdır. acaba bağırsak kurdumu var. internette araştırdım pek bilgi bulamadım açıkçısı doktora git vs. diyolar. Bende üşendiğimden gitmiyorum. En açık belirtileri nelerdir. Daha önce sizdede varmıydı. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Fitnessa yazılıyorum kilo almak için eğer kurt varsa motivasyonum -9999 bine kadar düşer. Şimdiden saolun
Kurt olmayabilir. Dahiliye'ye gözük. Kan tahlili yaptırırlar muhtemelen. Kan şekeri yüksek veya düşükse olabilir. Hipertiroid olabilir. Metabolizmanla alakalı bir durum olabilir. Bu arada fitness yapma. Bodybuilding yap.

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum ta ki kalori hesaplamak icin eve hassas tartı alana kadar :)

şu an bende var bugüne kadar kurt oldugu aklımdan bile gecmezdi dün ishal oldum dışkımdan siyah küçük kurt cıktı 3 4 kere
bendeki belirtileri halsizlik sebepsiz yere uyku gelmesi gece yatarken salya akması makatta kaşınma bunların hepsi oluyordu aşırı iştah artışı ama kilo alamıyordum. dün hastaneye gidip ilac kullanmaya başladım.

"Gerçek anlamda" sağlıklı beslenirseniz çok sağlıklı bir bağırsağınız olur. Sağlıklı bir bağırsakta zararlı bakteriler, mantarlar etkin olamaz. Hep pasif ve ölü kalır. Sorun kendiliğinden ortadan kalkar. Böylece iştahınız da açılmaya başlar. Önce doktora görünün. Tedavinizi olun. Sonra sağlıklı bir yol tutun. Böyle de devam edin. Böylece hedefiniz neyse ulaşmaya imkanınız olur.

şu an bende var bugüne kadar kurt oldugu aklımdan bile gecmezdi dün ishal oldum dışkımdan siyah küçük kurt cıktı 3 4 kere
bendeki belirtileri halsizlik sebepsiz yere uyku gelmesi gece yatarken salya akması makatta kaşınma bunların hepsi oluyordu aşırı iştah artışı ama kilo alamıyordum. dün hastaneye gidip ilac kullanmaya başladım.
neyseki bu belirtilerin hiç biri bende yok :) Ama iştah artışı var :D Ayrıca bodybuilding fitness farkı nedir ? 63 kiloyum hem uzamak hemde kilo almak için ne tercih etmeliyim

Back
Yukarı