Kilo Alamama Sorunu [ ÇOK ÖNEMLİ ]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zero59

Üye
Arkadaşlar 2.5 Aydır BODY Yapıyorum Yaşım 15 Boyum 1.71 Kilom 55 Beslenmeme Dikkat Ediyorum Sabahları Geceleri Falan Ama Kilo Alamadım Nedeni Nedir Genelde Neler Yememi Tavsiye Edersiniz Ben Et Makarna Pilav VS. Bunları Tüketiyorum Genelde

kardeş kilo almam bir durum yoktur sen beslenmeni birdaha gözden geçir hatta ne yediğini içtini yaz yardım etmeye çalışıyım

Sabah

Yulaf Ezmesi Muz Süt Yulaf İle Robotta Karıştırıp Yiyorum Yarım Muz Yarım Su Bardağı Yulaf Ezmesi
Lor Peyniri Çok Az Tuzlu
1 Domates 1 Satalık
2 Dilim Çok Tahıllı Ekmek (Premium)

Öğle Yemeği

Kepekli Makarna Yoğurtlu 200 GR
Tavuk Göğsü 150 GR Kadar
Salata Az Zeytin Yağlı Bol Limonlu

Akşam Yemeği

Tavuk Göğsü 150 GR Kadar
Kepekli Makarna Veya Beyaz Pirinç 150 GR Kadar
Baklagillerden Kuru Fasulye Nohut Soya Fasulyesi Mercimek Gibi Yağı Normal Çokta Değil Azda

Yatmadan 1 Saat Önce
1 Büyük Bardak Yarım Yağlı Süt
Çok Az Tuzlu Lor Peyniri Normal Çokta Değil Azda Değil

ANTREMANDAN 45 DK VEYA 1 SAAT ÖNCE

KARBONHİDRATLI ŞEYLER
BİTTER ÇİKOLATA
FINDIK FISTIK BADEM AŞIRI DEĞİL YARIM AVUÇ HEPSİNDEN 5 ER TANE FALAN

bunlar neler silip neler ekleyebilirm kilo almak için 2.5 aydır body yapıyorum

kardeşim ekmeği çıkartıp yulaf ezmesinin miktarını arttır bitter çikolata yeme. tavuk göğsü miktarını 500 gr tamamla protein ihtiyacını karşıla pilav makarna pişmiş ölçünse iyi lakin pişmemiş olarak 100 gr pirinç 100 gr kepekli makarna ideal olur lor peynirini birazdaha arttırabilirsin birde gece yatmadan önce badem yemeni tavsiye ederim omega 3 açısından[DOUBLEPOST=1401724600][/DOUBLEPOST]bu düzendede kilo alamıyorsan doktar gözetiminde metobolizma yavaşlatıcı ilaçlar kullana bilirsin

kısaca söyleyecek olursak yüksek karbonhidrat , yüksek protein ve düşük yağ tüketmen lazım eğer yağsız kilo almak istiyorsan tabi antrenmanı da unutmamalı

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi : öncelik aciliyet belirten sıfatlar başlıkta kullanılamaz

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı