Kilo aldım ama hacimlenemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bulkımı tamamladım ama istediğim kadar hacimlenemedim ne kullanırsam sabit kiloda hacimlenebilirm

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiçbir şey. yani sadece kas kütlesi artsa bile hatta yağlanmadan kas kütlesi artması imkansız denecek kadar zor, o kilo artacak. sabit kilo hacimlenme diye bir şey olmaz.

hiçbir şey. yani sadece kas kütlesi artsa bile hatta yağlanmadan kas kütlesi artması imkansız denecek kadar zor, o kilo artacak. sabit kilo hacimlenme diye bir şey olmaz.
Aslinda bu pek dogru degil. Kisiye gore degisen, paradoks bir durum. Tartismali. Keza kendimden ornek vermek gerekirse bunu ben basarabiliyorum.
Yag dedigimiz sey kasa gore cok cok cok genis ebatta yer kapliyor. Kilo sabit kalirken belin incelmesi fakat kollarin yag tutumu diger bolgelere nazaran az oldugu icin ordan da yag giderken kas kutlesinin artmasi sonucu olcu almak olasi. Vucut gerekenden az kalori aldiginda da kas yapmaya meyilliymis. Tabii bulk kadar olmasa da. Isin anahtar noktasi makrolar. Oncelik protein olmasi elzem.

Aslinda bu pek dogru degil. Kisiye gore degisen, paradoks bir durum. Tartismali. Keza kendimden ornek vermek gerekirse bunu ben basarabiliyorum.
Yag dedigimiz sey kasa gore cok cok cok genis ebatta yer kapliyor. Kilo sabit kalirken belin incelmesi fakat kollarin yag tutumu diger bolgelere nazaran az oldugu icin ordan da yag giderken kas kutlesinin artmasi sonucu olcu almak olasi. Vucut gerekenden az kalori aldiginda da kas yapmaya meyilliymis. Tabii bulk kadar olmasa da. Isin anahtar noktasi makrolar. Oncelik protein olmasi elzem.
doğrudur. ama ne bileyim inanılmaz kürlerle kas kütlesi büyüdükçe kilosu 2-3 kilo artmıştı. amerika'da yaşıyordu. modellik yapıyordu. hatta bir tane bikini modelle evlenmişti. kişiden kişiye her şey değişiyor aslında. mesela fazla protein benim bellerde yağlanma yapmıştı.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı