Kilo alirken yasadigim bir problem.

Sevgili hocalarim , tecrubeli arkadaslarim fitness yapmayi cok seviyorum ilk basladigim zaman 83 kiloydum ve cok mutsuzdum 70 kiloya kadar dustum artik vucudumu daha duzgun toplu bir forma sokmak istiyorum ama kilo aldigim zaman devamli basenlerimden kilo aliyorum antremanlarim cok hafif degil , ekmek ve yagli besinler tuketmiyorum ama devamli basen ve kalca bolgemden kilo aliyorum .

Bu nedenden dolayi da kalori alirken korkuyorum , boyle bir durumda ne yapabilirim neyi degistirmem gerekiyor programlarimda.

Saygilar.

Yapı gereği vucüdunun farklı bölgeleri daha hızlı yağlanabilir. Her insanda farklıdır. Bunun için programına ek olarak bisiklet tavsiye ederim. Bacak bölgesinde yag eritmede cok etkili ve seni yormuyacak bir kardiyo.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapı gereği vucüdunun farklı bölgeleri daha hızlı yağlanabilir. Her insanda farklıdır. Bunun için programına ek olarak bisiklet tavsiye ederim. Bacak bölgesinde yag eritmede cok etkili ve seni yormuyacak bir kardiyo.

[DOUBLEPOST=1501093175][/DOUBLEPOST]Hocam aslinda bisiklete salonda degil de yasadigim yerden sahile vs gidiyorum 13 km falan yapiyor ama anladigim kadari ile antreman programimada eklemeliyim

[DOUBLEPOST=1501093175][/DOUBLEPOST]Hocam aslinda bisiklete salonda degil de yasadigim yerden sahile vs gidiyorum 13 km falan yapiyor ama anladigim kadari ile antreman programimada eklemeliyim
Eğer programinda kardiyo var ise full bisiklet kasabilirsin cok avantajlidir bisiklet.

Muhtemelen yanlış besleniyorsunuz ve yağlanıyorsunuz.Orantılı kalori artışınız mevcut değil.Günlük kalorilerinizi hesaplayarak bunun üzerine 250-500kcal bandında bir miktar eklerseniz sağlıklı lean kütle artışı sağlarsınız.

Bölgesel yağ yakımı diye birşey yoktur.

İnsülin direnci olabilir, şahsen benimde üni yıllarından gelen fast food beslenmem vücudumda insülin direncimi arttırmış.
Bel ve basen bölgesinde yağlanma genelde fazla karbonhidratın yağ olarak depolandığı bölgelerdir. Karbonhidratı azaltıp ağırlığı sağlıklı yağlara vererek beslenebilirsin, protein aynı kalsın.(1.4g per kg) Low Carb diyetinde genelde ilk buralardan yağlar erimeye başlar.
Tavsiyem kahvaltılarında çayına tarçın eklemeyi unutma ve Glisemik İndeksi düşük karbonhiratlarla beslen.

İnsülin direnci olabilir, şahsen benimde üni yıllarından gelen fast food beslenmem vücudumda insülin direncimi arttırmış.
Bel ve basen bölgesinde yağlanma genelde fazla karbonhidratın yağ olarak depolandığı bölgelerdir. Karbonhidratı azaltıp ağırlığı sağlıklı yağlara vererek beslenebilirsin, protein aynı kalsın.(1.4g per kg) Low Carb diyetinde genelde ilk buralardan yağlar erimeye başlar.
Tavsiyem kahvaltılarında çayına tarçın eklemeyi unutma ve Glisemik İndeksi düşük karbonhiratlarla beslen.
[DOUBLEPOST=1501150522][/DOUBLEPOST]Tesekkur ederim hocam ben bu insulin direncini arastirayim

Back
Yukarı