Kilo alma ile ilgili

Arkadaşlar bu konu hakkında rehber olabilecek konuların linkini atabilir misiniz? Gerçekten zayıf olup zamanla kilo almış kişilerin tecrübelerini içeren konuları arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ben mesela 10 ay önce 52 kilo idim VG ile kilo aldım şuan 70 im ve bulktayım 76 ya kadar çıkmayı planlıyorum çok yicen bol bol shake yap öyle yani
Koskoca forumda bu 10 ay önce başlayan arkadaş kadar yararlı doğru güzel yorum atan nadirdir :D aynen öyle dostum olay çok basit yüksek karbonhirat al daha fazla beslen temiz faz fazla karbonhidrat al proteinini yeterli al evde yapabiliyorsan yulaf süt muz vs. shake hazırlayabilirsin kendine kilo almaktan korkma

Koskoca forumda bu 10 ay önce başlayan arkadaş kadar yararlı doğru güzel yorum atan nadirdir :D aynen öyle dostum olay çok basit yüksek karbonhirat al daha fazla beslen temiz faz fazla karbonhidrat al proteinini yeterli al evde yapabiliyorsan yulaf süt muz vs. shake hazırlayabilirsin kendine kilo almaktan korkma
Formül bu, doğru söylüyorsun :) Şimdi 250 gram pirinci pişirdim. 200 gram da yanında tavuk köfte :) ortalama 1300 kalorilik bir öğün yiyeceğim.

Back
Yukarı