Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önce fln bb ye başlamıştım 1 ayda 4 kilo civarı almıştım ancak daha sonra bazı nedenlerden dolayı bıraktım ve aldıklarımın bir kısmını verdim..
Şuan kilom 65,5 ve 3.haftam;yani 1,5-2 kilo civarı aldım diyebilirim..Bu hafta weider 2200 amino aldım ayrıca gainer de kullaniyorum..
Programim aşağıdaki gibi,yorum yapıp eksiklerimi söylerseniz çok minnettar olurum..
Kahvaltı:
2-3 yumurta
bolca peynir(lor veya kaşar da olabilir)
bal
pekmez
domates-salatalık vs
bolca ekmek
*bir ölçek gainer
kahvaltıdan yarım saat sonra 2 tane simit+meyva suyu
öğlen:
bir tabak pilav makarna ikilisinden birisi veya tavuk,güveç,kebap vs.bunlardan birisi
*bir ölçek gainer
*antrenmandan önce 3 tablet weider amino
*antrenmandan sonra yine 3 tablet weider amino
akşam yemeği:
tabuklu pilav veya makarna veya etli ürünlerden birisi belki de kızartma..(bunlardan birisi yani)yanında bolca yeşillik
*bir ölçek daha gainer
geceye doğru:
1 veya 2 adet ton balığı
bir miktar yulaf ezmesi
*ve bir ölçek daha gainer
supplement olarak 4 ölçek gainer ve 6 tablet amino kullanmış oluyorum..
Kilo almama ne gibi etkili olur?eksiklerim veya yanlışlarım nelerdir?şimdiden teşekkürler..
Şuan kilom 65,5 ve 3.haftam;yani 1,5-2 kilo civarı aldım diyebilirim..Bu hafta weider 2200 amino aldım ayrıca gainer de kullaniyorum..
Programim aşağıdaki gibi,yorum yapıp eksiklerimi söylerseniz çok minnettar olurum..
Kahvaltı:
2-3 yumurta
bolca peynir(lor veya kaşar da olabilir)
bal
pekmez
domates-salatalık vs
bolca ekmek
*bir ölçek gainer
kahvaltıdan yarım saat sonra 2 tane simit+meyva suyu
öğlen:
bir tabak pilav makarna ikilisinden birisi veya tavuk,güveç,kebap vs.bunlardan birisi
*bir ölçek gainer
*antrenmandan önce 3 tablet weider amino
*antrenmandan sonra yine 3 tablet weider amino
akşam yemeği:
tabuklu pilav veya makarna veya etli ürünlerden birisi belki de kızartma..(bunlardan birisi yani)yanında bolca yeşillik
*bir ölçek daha gainer
geceye doğru:
1 veya 2 adet ton balığı
bir miktar yulaf ezmesi
*ve bir ölçek daha gainer
supplement olarak 4 ölçek gainer ve 6 tablet amino kullanmış oluyorum..
Kilo almama ne gibi etkili olur?eksiklerim veya yanlışlarım nelerdir?şimdiden teşekkürler..