Kilo Alma sorunu lütfen acil yardım

Yaşım 15 boyum 1.75 kilo 43-44 arasındayım sürekli sırtımdaki kemikler o kadar çıkmış durumda ki artık tişört giyerken felan kemiklerim çoook aşırı belli oluyor bileklerim o kadar ince ki o kadar güzel saat bilekliğim olmasına ragmen takamıyorum dar kesim t-shirt bile giyemiyorum gerçekten çok fazla olmasada sırt kemiklerim görünmesin yeterli olacak göbek felan kesinlikle istemem zaten hiç doktora gitmedim önce böyle bir forumda size danışmak istedim :( yoksa son çare olarak doktora gidecegim

Güzel kardesim, internette ki sitelerden gunluk kalori ihtiyacini hesapla diyelim ki; 2000 kalori cikti +300 kalori al. zamanla kilo alirsin. İdmanlarin ise yuksek gelirim ile yap. Kac kilo kaldirdigin onemli degil, senin ne kadar yogunluk hissettigin. Yani dropsetler supersetler tam sana gore.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Senin yaşındayken bende öleydim halada çok kiloluyum diyemiyorum :) ilk önce doktora git bir kan tahlili yaptır herhangi bir sıkıntı yoksa metabolizmayla alakalı olabilir.T-shirt bende sevmem zayıf olduğumdan dolayı ama bu yaza inş giyicem :) Ben yemek az yiyiyorum ama sende de öleyse zaten sıkıntı yemeğin az yenmesi değilse doktora görün bakalım.

Güzel kardesim, internette ki sitelerden gunluk kalori ihtiyacini hesapla diyelim ki; 2000 kalori cikti +300 kalori al. zamanla kilo alirsin. İdmanlarin ise yuksek gelirim ile yap. Kac kilo kaldirdigin onemli degil, senin ne kadar yogunluk hissettigin. Yani dropsetler supersetler tam sana gore.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
işi zor valla sanmıyorum 2000 kalori çıksın bence fazla fazla kalori alacak ve bunu temiz bir şekilde alacaksa işi gerçekten zor .

Sağlam karbonhidrat beslenmesi ve sağlam antermanla 3 - 4 aya 50 ye çıkarsın ki bana göre dahada fazla çıkabilrsin.Unutma beslenme çok çok önemli.

sistemli yemek işin sırrı kardeşim. Ne yediğinde elbette önemli ama günlül yediğin öğünlerin sayısı ve zamanı da önemli bu hususta istersen sana yaptığım sistemi anlatabilirim özelden yazarsan uzun uzadıya.

Back
Yukarı