Kilo alma ve yaz iliskisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamin aleykum oncelikle ben berke yas 18 boy 1.76 kilo 68 1 yildir bb yapiyorum 6 ay onceki fotomuda yukleyecem benim sıkıntim arkadaslar yazin gainer kullanilabilirmi ? Cogu kisi kisin kullanilmakla ayni etkiyi goremezsin diyorum ama kilo sıkıntım var ilk casein dusunuyordum sonradan gaineri tercih ettim daha almadim bunlarin yaninda alacagim suplementler ;

Amix tribu-zma

Mushlepharm armor V

Mhp 300 gr glutamin

Scivation bcaa

Ronnie coleman creatin

Ultimate prostar

Gainer

Sizden istedigim sizce benim boyumda ve kilomda olan birisinin sizce gainermi yoksa caseinmi kullanmasini onerirsiniz ? Yorumlarinizi bekliyorum

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1400318635224.jpg
    uploadfromtaptalk1400318635224.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 353
alıcan çoğu supplement senin için aşırı gereksiz ve fazladan masraf.Tabiki yazın kışa oranla hacim alınması daha zordur ama yüksek karbonhidrat diyetine devam edebilirsin.Bence ıron mass-masstech-twinlab gainer gibi gainerlerden birini seçip yanına scivation xtend koy yeterli.Tribulusu falan napıcaksın.

Haklisin zaten ramazan geliyor kardesim full calisicam o ayda yapabildigim kadar yapiyim diyorum bu arada gsiner olarak dymatize super mass dusunuyorum

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gainer bence çok gereksiz bi suplement.Bi kere yazıldığı gibi kullansan maksimum 18 -20 porsiyon çıkıyo ki o kadar para veripte etki görmemek var.Ayrıca içindeki şekerden midir nedir bende sıcakta sivilce ve gaz yapıyodu.Ona verceğin parayla beslenme programındaki menüyü zenginleştirmen daha mantıklı bence.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı